Η Έβα Μέντες δεν θελει να θεωρείται sex symbol!

15.07.2010
Η Έβα Μέντες (Eva Mandes) έχει το όνομα της πρωτόπλαστης αλλά μ’ αυτό το παρουσιαστικό το πιο πιθανό είναι να κατοικεί στην κόλαση κι όχι στον παράδεισο. Αντικειμενικά και υποκειμενικά θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο κινηματογραφικό σύμπαν και δεν χρειάζεται να κυνηγάει τους φωτογραφικούς φακούς γιατί πολύ απλά τους μαγνητίζει πάνω της.

Η Έβα Μέντες (Eva Mandes) έχει το όνομα της πρωτόπλαστης αλλά μ’ αυτό το παρουσιαστικό το πιο πιθανό είναι να κατοικεί στην κόλαση κι όχι στον παράδεισο. Αντικειμενικά και υποκειμενικά θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στο κινηματογραφικό σύμπαν και δεν χρειάζεται να κυνηγάει τους φωτογραφικούς φακούς γιατί πολύ απλά τους μαγνητίζει πάνω της. Κι όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει ανασφάλειες με τον εαυτό της κάτι που μαρτυράει κι ο εθισμός της με την ψυχοθεραπεία.

Το περιοδικό Allure έχει συνέντευξη της και οι απαντήσεις της δεν ήταν αναμενόμενες αφού δεν περιμένεις από μια γυναίκα σαν την Μέντες να μην θέλει να θεωρείται αυτό που λέμε sex symbol. "Εγώ είμαι υπεύθυνη για την εικόνα που βγάζω προς τα έξω αλλά δεν θέλω το κύριο χαρακτηριστικό μου να είναι η σέξι εμφάνιση. Θα μ’ άρεσε να με χαρακτηρίζουν η φιλοδοξία , η θέληση και τη αίσθηση του χιούμορ μου" αναφέρει.

Η 36χρονη ηθοποιός μπορεί να θέλει να προσέχουν τον εσωτερικό της κόσμο αλλά σ’ αυτό δε βοηθάνε οι φωτογραφήσεις στο συγκεκριμένο περιοδικό ή και εκείνη η φανταστική vintage φωτογράφηση στο W. Πιστεύει ότι χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να βγεις γυμνή στο φακό και δεν νιώθει τόσο άνετα όσο μπορεί να νομίζει κάποιος.

Έχει προσπαθήσει πολύ να τα έχει καλά με τον εαυτό της και να τον αγαπήσει. Κι αυτός είναι ο λόγος που κατά τη γνώμη της που την κάνει ελκυστική στον κόσμο γιατί "υπάρχει ένας τόνος από ωραία κορίτσια σ’ αυτή τη βιομηχανία με πολύ όμορφα σώματα.". Επιπλέον θεωρεί πως ετο γεγονός το ότι είναι ελκυστική είναι ταυτόχρονα και πολύ τρομαχτικό για εκείνη.

Επιμέλεια: Κική Παπαδοπούλου