Ο Τσάρλι Σιν δήλωσε ένοχος αλλά γλίτωσε τη φυλακή

03.08.2010
Την γλίτωσε τελικά την φυλακή ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen).

Την γλίτωσε τελικά την φυλακή ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen).

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσαν οι εισαγγελικές αρχές του Άσπεν, ο 44χρονος πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς "Two and a Half Men" δεν θα περάσει ούτε μία ημέρα πίσω από της φυλακής τα σίδερα ενώ κατάφερε ν' αποφύγει και την κοινωνική εργασία.

Στο Σιν επιβλήθηκε τελικά ποινή φυλάκισης 30 ημερών για την κατηγορία επίθεσης εναντίον της συζύγου του τα περασμένα Χριστούγεννα, που θα εκτίσει όμως σε κέντρο απεξάρτησης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά!

Με βάση τη συμφωνία στην οποία κατέληξε με τις εισαγγελικές αρχές του Άσπεν, ο Σιν πήρε τρίμηνη αναστολή της ποινής, κατά τη διάρκεια της οποίας απαγορεύεται να καταναλώσει οποιουδήποτε είδους φάρμακο (εκτός εάν έχει συνταγή γιατρού) ή να πιει υπερβολικές ποσότητες αλκοολούχων ποτών.

Ταυτόχρονα, υποχρεούται να παρακολουθήσει 36 ώρες μαθημάτων διαχείρισης θυμού. Ο δικαστής Τζέιμς Σ. Μπόιντ επέβαλε στο Σιν φυλάκιση 30 ημερών με αναστολή, αρκεί να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Καθ' όλη τη διάρκεια της δίκης ο 44χρονος Σιν παρέμεινε σιωπηλός, εκτός από τη στιγμή που ρωτήθηκε από το δικαστή εάν δηλώνει αθώος ή ένοχος, οπότε απάντησε "ένοχος κατά το κατηγορητήριο, κύριε πρόεδρε".

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη δίκη ο διάσημος ηθοποιός ανέφερε ότι είναι "ευγνώμων" στο δικαστήριο, ότι "ανυπομονεί" να εφαρμόσει την απόφαση για "να συνεχίσει τη ζωή του".

Ο Σιν είχε συλληφθεί τα Χριστούγεννα όταν η τρίτη σύζυγός του, Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller Sheen), τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε πως ο σύζυγός της τράβηξε μαχαίρι και απείλησε να την σκοτώσει.

Επιμέλεια: Κ.Π