Η Σέριλ Κόουλ ενέδωσε στον πρώην σύζυγο

04.08.2010
Σύμφωνα με το δημοσίευμα που κυκλοφορεί, η 27χρονη τραγουδίστρια "ενέδωσε" στα παρακάλια του πρώην συζύγου της Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) και του επέτρεψε να την επισκεφτεί στο σπίτι της.
Ταραχή στους θαυμαστές της Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) προκάλεσε η είδηση που δημοσίευσε το αμερικάνικο περιοδικό "Now".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που κυκλοφορεί, η 27χρονη τραγουδίστρια "ενέδωσε" στα παρακάλια του πρώην συζύγου της Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) και του επέτρεψε να την επισκεφτεί στο σπίτι της -που κάποτε στέγαζε τον έρωτά του- τις ημέρες που η Σέριλ αντιμετώπισε το σοβαρό πρόβλημα στην υγεία της.

Όπως φαίνεται, τις στιγμές που η Κόουλ κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της από την ελονοσία που κόλλησε στις πρόσφατες διακοπές της στην Τανζανία, ο άσσος της Τσέλσι βρέθηκε στο πλευρό της αθόρυβα, αποφεύγοντας τα φλας των παπαράτσι που είχαν στρατοπεδεύσει έξω από το σπίτι της Σέριλ.

Αυτή ήταν και η πρώτη επαφή του ζευγαριού σχεδόν πέντε μήνες μετά το χωρισμό τους και μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις εξωσυζυγικών σχέσεων του διάσημου ποδοσφαιριστή. Άτομο του περιβάλλοντος της κριτή του "X- Factor" ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Μόλις ο Άσλεϊ έμαθε πως η Σέριλ είναι άρρωστη, προσπάθησε ξανά και ξανά να έρθει σε επαφή μαζί της και να βεβαιωθεί πως θα γίνει καλά. Από τότε είναι σε στενή επαφή. Αυτή η ιδιότυπη ειρήνη που σύναψαν μεταξύ τους, πήρε από τους ώμους της Σέριλ το στρες που της είχε δημιουργηθεί μετά τον άσχημο χωρισμό τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η συνάντηση με τον Άσλεϊ την εμψύχωσε και τη βοήθησε να γίνει καλά".

Περαστικοί υποστήριξαν μάλιστα πως είδαν τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε μια μπυραρία 300 μέτρα μακρυά από το σπίτι της Σέριλ την ημέρα που την επισκέφτηκε.

Κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά αν η συνάντηση των δύο πρώην συζύγων θα έχει συνέχεια. Πάντως η Κόουλ έκανε πρόσφατα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη ενώ στην ανάρρωσή της, την βοήθησε πολύ και ο φερόμεονς ως αγαπημένος της και χορευτής Ντέρεκ Χαφ (Dereck Hough).

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια