Κανάλις: "Ζηλεύουν που τα έχω με τον Κλούνεϊ"

04.08.2010
Ευτυχώς για εμάς, η Κανάλις αποφάσισε να μας βάλει στα άδυτα της σχέσης της με τον 49χρονο Κλούνεϊ δίνοντας μια συνέντευξη - εξομολόγηση στην ιταλική έκδοση του περιοδικού "Vanity Fair".
Μέχρι σήμερα πολύ λίγα πράγματα γνωρίζαμε για το ειδύλλιο ανάμεσα στον γόη του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney ) και την Ιταλίδα αγαπημένη του Ελιζαμπέτα Κανάλις (Elisabetta Canalis).

Ευτυχώς για εμάς, η Κανάλις αποφάσισε να μας βάλει στα άδυτα της σχέσης της με τον 49χρονο Κλούνεϊ δίνοντας μια συνέντευξη - εξομολόγηση στην ιταλική έκδοση του περιοδικού "Vanity Fair".

H Kανάλις, πιο όμορφη και χαλαρή από ποτέ, άνοιξε τις πόρτες της Villa Oleandra, της πολυτελούς κατοικίας που διατηρεί με τον διάσημο ηθοποιό στην Ιταλία και μιλώντας για τον σέξι Τζορτζ τον χαρακτηρίζει ως στήριγμα στη ζωή της:

"Τον νιώθω πολύ κοντά μου. Αισθάνομαι όπως ποτέ πριν! Ο άντρας αυτός μπήκε στη ζωή μου και της έδωσε χρώμα. Νιώθω καλά, νιώθω ανάλαφρη, νιώθω σαν να είμαι και πάλι 18 χρονών".

Όσο για εκείνους που φτιάχνουν σενάρια χωρισμού ανάμεσα σε εκείνη και τον Κλούνεϊ, η Ελιζαμπέτα δείχνει χαλαρή:

"Εκείνοι που μας ασκούν κριτική ή φτιάχνουν σενάρια, απλά μας ζηλεύουν. Όλες οι ιστορίες που βγήκαν για πιθανό χωρισμό μας, ήταν φτιαχτές".

Ειδικά για την φημολογία περί χωρισμού που είχε ξεκινήσει από την Ιταλία, η Κανάλις δίνει την απάντησή της στους συμπατριώτες της δημοσιογράφους:

"Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά δυστυχώς είναι αλήθεια: οι Ιταλοί ποτέ δεν στηρίζουν τους συμπατριώτες τους που κερδίζουν μια ευκαιρία αναγνώρισης εκτός συνόρων. Δεν περιμένω να με χειροκροτούν αλλά όχι και να βλέπω τις εφημερίδες στη χώρα μου να κάνουν αναφορές για πιθανό χωρισμό μου χρησιμοποιώντας ως πηγή κάποιο μικρό κίτρινο μπλογκ γεμάτο προσβολές και ρατσισμό?.

Από τη συνέχεια της συνέντευξης, καταλαβαίνουμε πολύ καλά πως η Κανάλις νιώθει υπερσίγουρη για τη σχέση της:

"Πρόσφατα μια ταμίας στο σουπερμάρκετ στη Σαρδινία με ρώτησε αν είναι αλήθεια πως είμαι το κορίτσι του Κλούνεϊ. Φυσικά, απάντησα. Είμαστε ζευγάρι.

Έχω μάλιστα ακούσει για γυναίκες - ακόμα και διάσημες κυρίες- που έβγαλαν τη φωτογραφία του Τζορτζ που είχαν σαν προφύλαξη οθόνης στον υπολογιστή τους, επειδή εκείνος επέλεξε να είναι μαζί μου. Μπορεί να με αγχώνει λιγάκι αυτό αλλά η καλύτερη εκδίκηση για τις γυναίκες εκείνες που ζηλεύουν, είναι να σε βλέπουν ευτυχισμένη. Το γεγονός αυτό δεν μπορούν να στο συγχωρήσουν με τίποτα".

Τελικά όμως, τι είναι αυτό που κάνει την Ελιζαμπέτα να θέλει σαν τρελή το Τζορτζ; Όχι η εμφάνισή του όπως θα περίμεναν πολλοί. Η Κανάλις είδε άλλα χαρίσματα στο Τζορτζ:

"Όταν σε αγαπούν νιώθεις πανέμορφη. Ο Τζορτζ με κακομαθαίνει. Τον θαυμάζω για τον ανθρωπισμό του, για την ικανότητα να προσφέρει στους γύρω του".

Η νεαρή ηθοποιός, της οποίας το όνομα ενεπλάκη σε πρόσφατο σκάνδαλο με κοκαΐνη, αποκαλύπτει στο "Vanity Fair" πως κάποιες φορές τα χάνει μπροστά στην κριτική που δέχεται για την 11μηνη σχέση της με τον Κλούνεϊ:

"Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ανασφάλεια αλλά ο Τζορτζ βρίσκεται διαρκώς εκεί για να με σώσει. Νιώθω την αγκαλιά του πιο σφιχτή από ποτέ. Η ιδέα του να με αγαπούν τόσο είναι συγκλονιστική"

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια