Στο κλαμπ απατημένων WAGS και η Άμπι Κλάνσι

09.08.2010
Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Νews of the World" ο διάσημος αρραβωνιαστικός της Άμπι και άσσος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας "Totenam" Πίτερ Κράουτς (Peter Crouch) φαίνεται πως την απάτησε και μάλιστα με μια 19χρονη ιερόδουλη.

Παρέα στην Σέριλ Κόουλ φαίνεται πως θα κάνει το διάσημο μοντέλο Άμπι Κλάνσι (Abigail Clancy).

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Νews of the World" ο διάσημος αρραβωνιαστικός της Άμπι και άσσος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας "Totenam" Πίτερ Κράουτς (Peter Crouch) φαίνεται πως την απάτησε και μάλιστα με μια 19χρονη ιερόδουλη.

Σύμφωνα με μαρτυρία της ίδιας της ιερόδουλης που ακούει στο όνομα Μόνικα Μιντ (Monica Mint), ο Κράουτς την πλήρωσε με 800 λίρες για μια ερωτική συνεύρεση μέσα σε ταξί και άλλες 80 λίρες για μια βραδιά πάθους σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Μαδρίτης ένα Σαββατοκύριακο που ο παίκτης βρέθηκε με φίλους του στην ισπανική πρωτεύουσα.

Ο εκπρόσωπος του διάσημου παίκτη δεν έχει κάνει ακόμα κάποιο σχόλιο για την υπόθεση, πάντως φίλος του 24χρονου μοντέλου ανέφερε στην βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" πως η Άμπι έγινε ράκος μόλις έμαθε τα νέα για τα καμώματα του εδώ και 13 μήνες αρραβωνιαστικού της.

Και πως να νιώσει η Άμπι αφού η 19χρονη ιερόδουλη έδωσε πολλές και πικάντικες λεπτομέρειες της συνεύρεσής της με τον 29χρονο Κράουτς.

Ο διάσημος παίκτης με την άσχημη φατσούλα αλλά την πολύ μεγάλη περιουσία, φαίνεται πως βρέθηκε στη Μαδρίτη στις 16 Ιουλίου για το γάμο ενός παιδικού του φίλου, ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα του με το καυτό μοντέλο και παρουσιάστρια.

Η γνωριμία του Κράουτς με την 19χρονη ιερόδουλη έγινε το ίδιο βράδυ στο κλαμπ "Buddha del Mar" όπου ο διενθής ποδοσφαιριστής άρχισε να χορεύει με τη νεαρή κοπέλα, την οποία και κάλεσε να του κάνε παρέα στο πριβέ τραπέζι που είχε με τους φίλους του. Αφού ήπιαν αρκετά ποτά (βότκα και σαμπάνια), ένας από τους φίλους του Κράους ρώτησε την 19χρονη πόσο χρεώνει για τις υπηρεσίες της.

Μέσα σε μερικά λεπτά η Μιντ και ο ποδοσφαιριστής βρέθηκαν μαζί σε ένα ταξί όπου μέτρησε μπροστά τις περί τις 850 λίρες, περίπου 1000 ευρώ. Η πρώτη σεξουαλική επαφή έγινε μέσα στο ταξί ενώ αργότερα επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο "Rafael Hotel" στο οποίο ο Κράουτς επέμεινε να δώσουν τα στοιχεία της κοπέλας και όχι τα δικά του για να μην αφήσει ίχνη- βέβαια η Μιντ υποστηρίζει πως ο Πίτερ πλήρωσε με τη δική του πιστωτική κάρτα.

Όπως τόνισε η ιερόδουλη στην εφημερίδα "News of the World", ο Κράουτς ήταν πολύ ευχάριστος και ευγενικός τύπος και την περιποιήθηκε καλά:

"Ο Πίτερ δεν είναι πολύ όμορφος αλλά είναι πολύ καλό παιδί. Δεν μοιάζει με τους ισπανούς ποδοσφαιριστές που μου φαίνονται άσχημα. Δεν γνώριζα ότι έχει αρραβωνιαστικιά. Μόλις έμαθα ότι είναι σύντροφος της Άμπι Κλανσι δεν το πίστεψα. Απορώ πως κάποιος που έχει στο σπίτι του μια τέτοια κουκλάρα, θα πλήρωνε για να κάνει σεξ μαζί μου".

Αυτό που περιμένουν όλοι είναι η αντίδραση του πανέμορφου μοντέλου που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Μάντσεστερ για τα γυρίσματα της εκπομπής της. Φήμες θέλουν την Κλάνσι να έχει ανταλλάξει ένα μοναδικό τηλεφώνημα με τον διάσημο αρραβωνιαστικό της στο οποίο δεν δίστασε να του μιλήσει άσχημα. Πάντως άτομα του περιβάλλοντός της αναφέρουν πως η 24χρονη Άμπι δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με τον Κράους και πως περιμένει να βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο για ν' ακούσει και τη δική του πλευρά στην πικάντικη ιστορία.

Το ζευγάρι που συγκατοικεί σε πολυτελή κατοικία είναι μαζί από το 2006 και έχουν χωρίσει μόνο μια φορά (εκείνο το καλοκαίρι) όταν ο Κράουτς έμαθε πως το νεαρό μοντέλο εμπλέκεται σε σκάνδαλο κοκαΐνης. Κατόπιν, ήταν αχώριστοι παρά τις φήμες για υποτιθέμενη απιστία της Κλάνσι με ένα πρώην αγαπημένο της!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια