Πατέρας για 8η φορά ο 66χρονος Ροντ Στιούαρτ

10.08.2010
Άλλοι στην ηλικία του γίνονται παππούδες αλλά ένας σταρ όπως ο Ροντ Στιούαρτ (Rod Stewart) δεν το βάζει κάτω κι έτσι ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για 8η φορά αφού η κατά 26 χρόνια νεότερη σύζυγός του Πένι Λάνκαστερ (Penny Lancaster) είναι και πάλι έγκυος.
Άλλοι στην ηλικία του γίνονται παππούδες αλλά ένας σταρ όπως ο Ροντ Στιούαρτ (Rod Stewart) δεν το βάζει κάτω κι έτσι ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για 8η φορά αφού η κατά 26 χρόνια νεότερη σύζυγός του Πένι Λάνκαστερ (Penny Lancaster) είναι και πάλι έγκυος.

Η φωτογράφος - μοντέλο σύζυγος του Στιούαρτ ανακάλυψε πως είναι έγκυος τον Ιούνιο, όταν το ζευγάρι γιόρταζε την επέτειο για τα τρία χρόνια έγγαμου βίου στην Ιταλία! Το ζευγάρι φρόντισε να μας ενημερώσει για τα ευχάριστα μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι και πανευτυχείς γιατί μπορούμε να πούμε στον Άλαστερ ότι θα γίνει ο μεγαλύτερο αδελφός ενός μωρού που θα έρθει στον κόσμο λίγο πριν τα 40στά γενέθλια της μαμάς του".

Η σύζυγος του Σιούαρτ θα κλείσει τα 40 τον ερχόμενο Μάρτιο τη στιγμή που ο ροκάς Ροντ θα γίνεται 66 τον Ιανουάριο. Το ζευγάρι έχει ακόμα ένα γιο, τον 4χρονο Άλαστερ ενώ το μωρό που θα έρθει θα είναι το 8ο παιδί του Στιούαρτ.

Η μεγαλύτερη κόρη του 66χρονου σταρ έκλεισε ήδη τα 46χρονια ζωής της αφού γεννήθηκε όταν ο Στιούαρτ ήταν μόλις 18 ετών. Κατόπιν, έχουμε την 30χρονη Κίμπερλι και τον 29χρονο Σιν από τον πρώτο γάμο του Ροντ με την ηθοποιό και μοντέλο Αλάνα Χάμιλτον (Alana Hamilton).

Στη συνέχεια γεννήθηκε η 23χρονη σήμερα Ρούμπι, καρπός του Στιούαρτ από το δεσμό του με το πρώην μοντέλο Κέλι Έμπεργκ (Kelly Emberg). Από το δεύτερο γάμο του με το μοντέλο Ρέιτσελ Χάντερ, ο τραγουδιστής απέκτησε τη 18χρονη Ρενέ και τον 15χρονο Λίαμ.

Πάντως, το μωρό δεν ήρθε τυχαία αφού η σύζυγος του τραγουδιστή είχε εξομολογηθεί πρόσφατα, τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός ακόμα παιδιού:

"Το διαρκές τρέξιμο και οι περιοδείες του Ροντ σίγουρα δεν βοηθούν τα πράγματα αλλά προσπαθούμε και έχουμε πολλές ελπίδες. Βέβαια, αν ξεπεράσεις τα 35, χρειάζεται λίγη προσπάθεια παραπάνω"!

Ο Στιούαρτ είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του πως δεν ανησυχεί που είναι πατέρας μικρού παιδιού σε τόσο μεγάλη ηλικία αφού η πατρότητα των βοηθά να διατηρεί το τρόπο ζωής του ροκ εν ρολ!

"Ως πατέρας ενός μικρού παιδού, ξέρω ότι μάλλον θα είμαι στο πλευρό του για 25 χρόνια το πολύ. Αλλά αυτά θα είναι 25 χρόνια γεμάτα χαρά και αγάπη", δήλωσε ο Ροντ για να συμπληρώσει:

"Υπάρχουν παιδιά που γεννιούνται σε οικογένειες με νεαρούς γονείς και ζουν 25 χρόνια γεμάτα δυστυχία και μιζέρια. Τα παιδιά με διατηρούν σε φόρμα. Δεν πίνω πια όσο έπινα στο παρελθόν και γυμνάζομαι τέσσερις φορές την εβδομάδα"!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια