Ντ. Μπέκαμ: "Τι με φτιάχνει στη Βικτόρια"

10.08.2010
Ακόμα και μετά από 11 χρόνια έγγαμου βίου στο πλευρό της Βικτόρια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) εξακολουθεί να την βρίσκει ελκυστική και σέξι, δυστυχώς για εμάς τις υπόλοιπες!

Ακόμα και μετά από 11 χρόνια έγγαμου βίου στο πλευρό της Βικτόρια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) εξακολουθεί να την βρίσκει ελκυστική και σέξι, δυστυχώς για εμάς τις υπόλοιπες!

Την περασμένη Κυριακή ο διεθνής ποδοσφαιριστής έδωσε το παρόν στα "Teen Choice Awards" στο Αμφιθέατρο Γκίμπσον στην Καλιφόρνια όπου και παρέλαβε το βραβείο του Αθλητή της χρονιάς. Ο 35χρονος γόης είχε μαζί του και τους τρεις γιους του -τον 11χρονο Μπρούκλιν, τον 7χρονο Ρομέο και τον 5χρονο Κρουζ- που ξεχώρισαν για το στιλ τους!

Μετά τη βράβευσή του με την κλασική σανίδα του σερφ, ο Μπέκαμ βρέθηκε στα παρασκήνια των βραβείων όπου έδωσε και μια μίνι συνέντευξη Τύπου. Κι εκεί έγινε η έκπληξη. Μια ερώτηση του έκαναν του ξανθούλη ποδοσφαιριστή κι εκείνος άρχισε να μιλά για τη γυναικούλα του Βικτόρια Μπέκαμ και έσταζε μέλι το στόμα του στην κυριολεξία.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό "People", όταν ο Μπέκαμ ρωτήθηκε για το τι αγαπά περισσότερο στην Βικτόρια, εκείνος σαν χείμαρρος δήλωσε:

"Η Βικτόρια είναι εκπληκτική. Είναι φανταστική μητέρα και πιστεύω πως όταν βλέπεις μια γυναίκα να δίνει τον εαυτό της για τα παιδιά της και να είναι τόσο υπέροχη μαζί του, δεν μπορείς να μην την λατρεύεις. Αυτό είναι το πιο ελκυστικό πράγμα επάνω της".

Όσο για το ποια ρούχα του αρέσει να φοράει η γυναικούλα, ο Μπέκαμ ήταν εξίσου αποστομωτικός:

"Η Βικτόρια δείχνει υπέροχη ό,τι κι αν φορέσει, είτε μιλάμε για τα ρούχα, τα τζιν ή τα παπούτσια της. Όποιο στυλ και να έχει, της πηγαίνει και την αγαπώ γι' αυτό. Μου αρέσει ό,τι κι αν επιλέξει. Άλλωστε, πόσες γυναίκες ξέρετε που να καταφέρνουν να κουμαντάρουν τρία σκανταλιάρικα αγόρια φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες. Αυτό το ταλέντο μόνο εκπληκτικό μπορείς να το πεις"!

Και μπορεί να μην διαθέτουμε μαντικές ικανότητες, αλλά προβλέπουμε να έρχεται και τέταρτος γιος στην οικογένεια Μπέκαμ. Ο 35χρονος Ντέιβιντ στην ίδια συνέντευξη έσπευσε να μας ενημερώσει πως μπορεί εκείνος και η διάσημη σύζυγος να είναι πολυάσχολοι αλλά όλο και βρίσκουν χρόνο για τα δυο τους αφού είναι ακόμα ενθουσιασμένος μαζί της:

"Βρίσκουμε χρόνο για να τον περνάμε μεταξύ μας. Μπορεί ως ξεχωριστά άτομα να δουλεύουμε σκληρά αλλά βασικό μας μέλημα είναι οι γιοι μας. Τα αγόρια είναι η ίδια μας η ζωή.

Μπορεί τα παιδιά να είναι πρώτη προτεραιότητα στη ζωή μας αλλά δεν παραλείπουμε να περνάμε αρκετό χρόνο μόνο για εμάς τους δύο, κάνοντας ρομαντικές εξορμήσεις ή απολαμβάνοντας ένα δείπνο".

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια