Οι ερωτικές σκηνές φρίκαραν την Γουίνσλετ

11.08.2010
Θέλει η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) να ξεχάσει και να χαρεί τον έρωτά της με τον Λούις Ντάουλερ (Louis Dowler) κι έχει τον κολλητό της Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) να κάνει δηλώσεις για το χωρισμό της!
Θέλει η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) να ξεχάσει και να χαρεί τον έρωτά της με τον Λούις Ντάουλερ (Louis Dowler) κι έχει τον κολλητό της Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) να κάνει δηλώσεις για το χωρισμό της!

Πρόσφατα, ο 35χρονος Λεονάρντο ερωτήθηκε σχετικά με το τέλος του γάμου της φίλης του Κέιτ Γουίνσλετ και φυσικά για το αν είχε καταλάβει κάτι ο ίδιος την εποχή που γύριζαν την ταινία "Revolutionary Road".

Στην εν λόγω ταινία του 2008 σκηνοθέτης ήταν ο τότε σύζυγος της Γουίνσλετ, Σαμ Μέντες (Sam Mendes) και τα όσα αποκαλύπτει ο ΝτιΚάπριο είναι ενδεικτικά για την κάτω βόλτα που είχε πάρει ο γάμος της 34χρονης Κέιτ.

Όπως αποκάλυψε ο ΝτιΚάπριο, η Γουίνσλετ είχε από τότε πολλές απορίες σχετικά με τα αισθήματα που έτρεφε για εκείνη ο σύζυγός της και αποκαλύπτει:

"Σίγουρα ήταν μια δύσκολη εποχή. Εκείνη (η Γουίνσλετ) ανησυχούσε πολύ που ο Σαμ δεν έδειχνε να ενοχλείται καθόλου από τις σκηνές που έπρεπε να κάνουμε σεξ μπροστά στην κάμερα.

Στην πραγματικότητα, εκείνος έδειχνε να αδιαφορεί παντελώς που η γυναίκα του 'έκανε έρωτα' μπροστά του με έναν άλλο άντρα, ακόμα κι αν ο άλλος, ήμουν εγώ ο κολλητός της


Εγώ της έλεγα διαρκώς ότι ο Σαμ ξέρει πως προσποιούμαστε επειδή πρόκειται για ταινία αλλά εκείνη δεν έπαυε να βλέπει πολύ περίεργη την όλη κατάσταση".

Και όχι μόνο δεν αδιαφορούσε ο Μέντες αλλά έδινε και οδηγίες στη σύζυγό του για το πώς θα κάνει καλύτερα την ερωτική σκηνή. Σύμφωνα με τον ΝτιΚάπριο, ο Μέντες έκανε και παρατήρηση στην Γουίνσλετ προκειμένου να παίξει πιο καλά τον ρόλο της κατά τις ερωτικές σκηνές:

"Όταν ο Σαμ άρχισε να της λέει ακριβώς το πως να κάνει σεξ μαζί μου, εκείνη άρχισε να φρικάρει".

Η Κέιτ και ο 45χρονος πρώην σύζυγός της ποτέ δεν ανέφεραν στα Μέσα την ακριβή αιτία του χωρισμού τους αλλά ο Λεονάρντο που είναι φίλος με την Γουίνσλετ από το 1997 όπου συμπρωταγωνίστησαν στον "Τιτανικό" τονίζει με πάθος:

"Η Κέιτ λάτρευε το ρόλο της συζύγου. Κάποιοι άνθρωποι είναι προορισμένοι να παντρευτούν και η Κέιτ είναι μια από αυτούς. Βέβαια, στο Χόλιγουντ και με τη δουλειά που κάνουμε, λίγοι γάμοι επιβιώνουν".

Στο κλείσιμο της αναφοράς του στην Γουίνσλετ, ο ΝτιΚάπριο μιλά και για την δική του προσωπική ζωή και ρίχνει και ένα έντεχνο καρφάκι.

Ερωτώμενος αν ο ίδιος σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα -βγαίνει από το 2006 με τον μοντέλο της "Victoria's Secret" Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli)- ο Λεονάρντο αποκαλύπτει στο περιοδικό "Reveal":

"Δεν ξέρω αν θα ήθελα να παντρευτώ ποτέ. Έχω δει τόσους υποθετικά ευτυχισμένους γάμους να καταρρέουν μέσα σε μια νύχτα".


Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια