Το Χόλιγουντ πάει Ελλάδα!

16.08.2010
Μετά τις φήμες που ήθελαν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να έχει επισκεφτεί τις Σπέτσες μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του και μοντέλο, Μπαρ Ραφαέλι, σήμερα κυκλοφόρησε η είδηση ότι στην Ελλάδα ήρθε και η Όπρα Γουίνφρεϊ συνοδευόμενη από την κολλητή της φίλη, Γκέιλ.

Μετά τις φήμες που ήθελαν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να έχει επισκεφτεί τις Σπέτσες μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του και μοντέλο, Μπαρ Ραφαέλι, σήμερα κυκλοφόρησε η είδηση ότι στην Ελλάδα ήρθε και η Όπρα Γουίνφρεϊ (Oprah Winfrey) συνοδευόμενη από την κολλητή της φίλη, Γκέιλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας kefaloniapress.gr, η δημοφιλής παρουσιάστρια και μια από τις ισχυρότερες προσωπικότητες του κόσμου, κατέπλευσε με ιδιωτική θαλαμηγό στην Κεφαλλονιά, όπου έμεινε για δέκα μέρες στα νότια του νησιού και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λειβαθούς, που φημίζεται για τις πολλές και τεράστιες αμμουδερές παραλίες της.

Όπως γράφει το star.gr, επίσης το Ιόνιο επισκέφτηκαν ο Τομ Χανκς (Tom Hanks) και ο φίλος του, Στιβ Μάρτιν (Steve Martin) που έδεσαν με υπερπολυτελές γιοτ στο νησί των Παξών και αφού απόλαυσαν μερικά απεριτίφ στο λιμάνι του Γάιου, επισκέφτηκαν το τοπικό βιβλιοπωλείο για να ψωνίσουν διάφορα χαρτικά σε μεγάλες ποσότητες. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Μάρτιν επέλεξε μια ροζ βάση για σελοτέιπ, την οποία επέμενε να αποκτήσει παρά τις αντιρρήσεις του Χανκς για το θηλυπρεπές χρώμα. Στη συνέχεια, οι δύο φίλοι αναχώρησαν για άλλους προορισμούς του Ιονίου.

Επίσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το ελληνικό καλοκαίρι απολαμβάνει εδώ και μέρες και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio), που επέλεξε τις Σπέτσες για τις διακοπές του μαζί με την αγαπημένη, Μπαρ Ραφαέλι (Bar Rafaeli), την οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί οσονούπω.

Οι δυο τους, έφτασαν στο κοσμικό νησί του Μυρτώου Πελάγους (πάντα) με ιδιωτικό σκάφος και προσπάθησαν να περάσουν απαρατήρητοι, αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, αφού το Σάββατο εντοπίστηκαν να διασκεδάζουν με την παρέα τους μέχρι πρωίας στα κλαμπ.