Η Πατρίτσια Αρκέτ ζήτησε διαζύγιο

17.08.2010
Όπως δείχνουν τα αρχεία των δικαστηρίων του Λος Άντζελες η δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο και συνάδελφο της, Τόμας Τζέιν.

Όπως δείχνουν τα αρχεία των δικαστηρίων του Λος Άντζελες η δημοφιλής ηθοποιός έχει κάνει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγο και συνάδελφο της, Τόμας Τζέιν (Thomas Jane).

Στην αίτηση, που κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή, 13 Αυγούστου, ως αιτία του χωρισμού τους αναγράφονται οι "ασυμβίβαστες διαφορές".

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Πατρίτσια Αρκέτ (Patricia Arquette) επιχειρεί να δώσει τέλος στον γάμο της, αφού είχε καταθέσει αίτηση διαζυγίου και πέρυσι το καλοκαίρι, την οποία στη συνέχεια απέσυρε τον Ιούλιο του 2009.

Αυτή τη φορά η βραβευμένη με Έμι Αρκέτ διεκδικεί την κηδεμονία και την επιμέλεια της εφτάχρονης κόρης που έχει αποκτήσει με τον Τζέιν, η οποία γεννήθηκε πριν οι δυο τους παντρευτούν, τον Μάιο του 2006.

Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τον χωρισμό, ενώ στα νομικά έγγραφα δεν γίνεται γνωστό από πότε το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση.