Το επόμενο Σάββατο το μνημόσυνο

02.03.2007
Τριάντα μία μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που αποχαιρετήσαμε τον Νίκο Κούρκουλο, και το πένθος για την οικογένειά του είναι πολύ βαρύ

Τριάντα μία μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που αποχαιρετήσαμε τον Νίκο Κούρκουλο, και το πένθος για την οικογένειά του είναι πολύ βαρύ. Απαρηγόρητη, η χήρα του Μαριάννα Λάτση ετοιμάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για το μνημόσυνο, που θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, το Σάββατο 10 Μαρτίου, ακριβώς σαράντα ημέρες μετά το θάνατό του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οικογένεια θα ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες κι επίσημα την ημερομηνία, καθώς επιθυμία τους είναι να μπορέσουν οι φίλοι και οι συνεργάτες να τιμήσουν το σπουδαίο άνδρα του ελληνικού θεάτρου με την παρουσία τους. Μαζί τους θα σπεύσουν και πολλοί θαυμαστές του κορυφαίου ηθοποιού που τον λάτρεψαν ως είδωλο. Αυτό το κοινό, ο απλός κόσμος που είδε όλες τις ταινίες του και παρακολούθησε την πορεία του στο θέατρο, θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφτεί σε λίγο καιρό το γραφείο όπου έζησε και εργάστηκε τα τελευταία 13 χρόνια στο ιστορικό κτίριο της Αγίου Κωνσταντίνου. Όπως μαθαίνουμε, από την πρώτη σκηνή της χώρας έχει αποφασιστεί ο χώρος αυτός να διατηρηθεί ως έχει, αποτίοντας φόρο τιμής στον ηθοποιό.

Κατιάνα Ματζαρίδου