30 χρόνια μετά ρεσιτάλ... για Μαρινέλλα-Χατζή

02.03.2007
Μια συνεργασία που θα γράψει ιστορία βρίσκεται στα σκαριά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ. Πρόκειται για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαρινέλλα, τον τροβαδούρο Κώστα Χατζή και τον Αντώνη Ρέμο, που θα είναι στο πλευρό τους την επόμενη χειμερινή σεζόν στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα»

Τριάντα ολόκληρα χρόνια μετά τη συνάντησή τους στη δισκογραφία ετοιμάζονται να σμίξουν ξανά, αυτή τη φορά επί σκηνής, για ένα ακόμη ρεσιτάλ! Και όπως αναμένεται, θα είναι και αυτό αξεπέραστο, όπως αυτό που αποτυπώθηκε το 1976 στο βινίλιο, χαρίζοντας στην ελληνική δισκογραφία ένα διαχρονικό LP.

Εκείνη την εποχή ήταν μια ιστορική συνεργασία των δύο καλλιτεχνών, που ήρθε ως επιστέγασμα της γνωριμίας και της φιλίας τους που είχε αρχίσει ένα καλοκαίρι του 1966, όταν η Μαρινέλλα εμφανιζόταν στο «Στορκ», με τον Κώστα Χατζή να έχει τότε την επιμέλεια του προγράμματος. Πολλά από τα τραγού δια εκείνα έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και συνεχίζουν να ακούγονται άφθαρτα στο χρόνο, όπως το «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει». στερα από πολλά χρόνια η ιέρεια της ελληνικής μουσικής σκηνής αποφάσισε φέτος να ξαναεμφανιστεί στην αθηναϊκή νύχτα.Οι εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο δικαίως θεωρήθηκαν το απόλυτο καλλιτεχνικό και εμπορικό γεγονός, .

Σε μια εποχή που η κρίση ήταν ορατή για τα περισσότερα νυχτερινά σχήματα το σχήμα Μαρινέλλας - Ρέμου εξακολουθεί να είναι πόλος έλξης χιλιάδων θαυμαστών τους . Την ευκαιρία να απολαύσουν αυτό το σχήμα θα έχουν σύντομα και οι Θεσσαλονικείς, αφού από τις 12 Μαρτίου Μαρινέλλα και Ρέμος από τη σκηνή της «Πύλης Αξιού» υπόσχονται μοναδικές νύχτες στους συμπατριώτες τους.

Η μεγάλη είδηση όμως έχει να κάνει με ό,τι αφορά τα σχέδια για την επόμενη σεζόν. Με τη μεγάλη κυρία του τραγουδιού να εξακολουθεί να είναι σε άριστη φυσική αλλά και ψυχική κατάσταση, αφού ψιθυρίζεται ότι ένας νέος έρωτας την έχει γεμίσει διάθεση και ζωντάνια, οι συζητήσεις ανάμεσα στον επιχειρηματία κ. Παπαθεοχάρη, την ίδια, τον Αντώνη Ρέμο και τον Κώστα Χατζή βρίσκονται σε καλό δρόμο. Έτσι, δεν αποκλείεται εντός των ημερών να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές και οι δύο παλιοί φίλοι να ξανασυνεργαστούν έχοντας στο πλευρό τους ένα ακόμη μεγάλο όνομα της νυχτερινής διασκέδασης.

Μάλιστα, το ενδεχόμενο αυτής της συνεργασίας του Κώστα Χατζή με την ακριβή του φίλη αλλά και με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν, φέρεται να έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα το δημοφιλή τροβαδούρο. Κάτι που δεν φαίνεται να κρύβει, όπως πριν από λίγες μέρες, που τον είδαμε ιδιαίτερα χαρούμενο αλλά και φορτισμένο συγκινησιακά να απολαμβάνει τις ερμηνείες του γιου του Αλέξανδρου στις «Νηρηίδες» της Βούλας, όπου εμφανίζεται σε ένα πρόγραμμα με την ξεχωριστή υπογραφή του μαέστρου Ανδρέα Μπουτσικάκη.