Η ζήλεια προκάλεσε τον εκβιασμό του Λέτερμαν

12.10.2009
Η ερωτική ζήλεια και όχι για τα χρήματα προκάλεσε τον εκβιασμό του Ντέιβιντ Λέτερμαν(David Letterman).

Η ερωτική ζήλεια και όχι για τα χρήματα προκάλεσε τον εκβιασμό του Ντέιβιντ Λέτερμαν(David Letterman).

Σύμφωνα με το "People", το κίνητρο του Τζόε Χάλντερμαν(Joe Halderman) δεν ήταν τα 2 εκατομμύρια δολάρια αλλά η εκδίκηση για τον παρουσιαστή που του "έκλεψε" την φιλενάδα!

Τον Αύγουστο, ο 51χρονος παραγωγός του CBS, που τότε διατηρούσε δεσμό με την Στέφανι Μπίρκιτ (Stephanie Birkitt), έπιασε τον Λέτερμαν να ανταλλάσει παθιασμένα φιλιά με την βοηθό του στο αυτοκίνητο.

"Ο παρουσιαστής, μια φορά την εβδομάδα, πήγαινε τη Στέφανι στο σπίτι όπου συζούσε με τον Χάλντερμαν", ανέφερε ανώνυμη πηγή στο περιοδικό.

"To ενδιαφέρον είναι ότι το σπίτι του Λέτερμαν βρίσκεται σε ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από το δικό της", συνεχίζει η ίδια πηγή, χωρίς να επιβεβαιώνει αν η Στέφανι συμφώνησε να διακόψει την ερωτική της σχέση με τον Λέτερμαν, όταν ανακαλύφθηκε από το σύντροφο της.

Το σίγουρο είναι ότι λίγο μετά, η βοηθός του Λέτερμαν χώρισε από τον Χάλτερμαν και μετακόμισε στο Μανχάταν.

Προηγούμενα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ο 62χρονος Λέτερμαν διέλυσε το δεσμό του με την 34χρονη βοηθό του, το 2003, πριν την γέννηση του γιου. Ενώ τον Μάρτιο του 2009, παντρεύτηκε την επίσημη φιλενάδα του Ρεγκίνα Λάσκο(Regina Lasko), με την οποία διατηρούσε δεσμό για περισσότερα από είκοσι χρόνια και από την οποία ζήτησε δημόσια συγνώμη μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου .