Αποκάλυψαν τον έρωτά τους

13.06.2007
Οι φήμες είχαν αρχίσει να... οργιάζουν! Οι κοινές εμφανίσεις τους επιβεβαίωναν πως κάτι τρέχει μεταξύ τους, δίχως όμως να μπορεί κανείς να είναι 100% σίγουρος.

Οι φήμες είχαν αρχίσει να... οργιάζουν! Οι κοινές εμφανίσεις τους επιβεβαίωναν πως κάτι τρέχει μεταξύ τους, δίχως όμως να μπορεί κανείς να είναι 100% σίγουρος. Το τοπ μόντελ Εβελίνα Παπαντωνίου και ο σκηνοθέτης Αντώνης Καλογρίδης φρόντιζαν να μην αποκαλύπτουν περισσότερα για τη σχέση τους, παρόλο που συχνά ο φωτογραφικός φακός τους «έπιανε» να κυκλοφορούν στα ίδια στέκια. Το μυστήριο, πάντως, της σχέσης τους λύθηκε για τα καλά στην παρουσίαση των «Μad Video Music Awards 2007». Η Εβελίνα και ο Αντώνης εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι χέρι, βάζοντας έτσι τέλος στο... κυνήγι της είδησης!

Η σχέση τους, φυσικά, δεν είναι «φρέσκια», αλλά, όπως προαναφέραμε, οι δυο τους είχαν επιλέξει να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι φημολογείται ότι εδώ και περίπου δύο μήνες τα «έχει βρει» και απλώς όλο αυτό το διάστημα προτιμούσαν και οι δύο να «τεστάρουν» τη σχέση τους. Και αφού πέρασαν όλες τις... εξετάσεις, είπαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα. Η εμφάνισή τους, λοιπόν, στα μουσικά βραβεία κρίθηκε ως η κατάλληλη ευκαιρία για να βάλουν «φρένο» στη φημολογία και να αποκαλύψουν τον έρωτά τους. Ένας έρωτας που ήταν ορατός? διά γυμνού οφθαλμού στα πρόσωπά τους, αν και αυτήν τη φορά δεν κρύφτηκαν ούτε από τα φλας των φωτογράφων. Στο πλευρό του ζεύγους, μάλιστα, ήταν και η «μούσα» του Αντώνη Καλογρίδη, η αδελφή του Νατάσσα, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει γίνει «κολλητή» με την Εβελίνα Παπαντωνίου.