Στα... μαχαίρια Ρέμος - Βέρτης...για τον τίτλο του καλύτερου!

13.06.2007
Σε κόντρα βρέθηκαν Αντώνης Ρέμος και Νίκος Βέρτης πριν από μερικές μέρες, διεκδικώντας την πρωτιά σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Ποιος νίκησε; Απάντηση ξεκάθαρη δεν δόθηκε, παρόλο που και οι δύο πανηγύρισαν στο τέλος!

Από τον Νίκο Ζαμπάρα

Φυσικά, μη φανταστείτε πως οι δύο τραγουδιστές «σφάχτηκαν» για τον τίτλο του καλύτερου στο τραγούδι. Εκεί δίνουν τα διαπιστευτήριά τους από τις πίστες όπου τραγουδούν και κριτής τους είναι ο κόσμος. Η μάχη τους δόθηκε για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή!

Ρέμος και Βέρτης τα έδωσαν όλα, προκειμένου να δείξουν ποιος κατέχει καλύτερα τα μυστικά της μπάλας σε φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό. Το ματς διεξήχθη στο ΟΑΚΑ με πρωτοβουλία του ποδοσφαιριστή της Ρότερνταμ Γιάννη Αναστασίου και του πατρός Ανδρέα Κεφαλογιάννη, προέδρου του Α.Ο. Ανωγείων Κρήτης. Τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν στα Παιδικά χωριά SOS (Αθήνα ? σωματείο φροντίδας παιδιών), στην «Αγάπη» (Ρέθυμνο, Κρήτης ? σωματείο ενίσχυσης ΑΜΕΑ), στη Στέγη Αγίου Νικολάου (Αθήνα - σωματείο ενίσχυσης αυτιστικών παιδιών) και οι δύο επώνυμοι τραγουδιστές φρόντισαν να αποτελέσουν καλούς «κράχτες», ευελπιστώντας να σημειωθεί μεγάλη προσέλευση κόσμου, κάτι όμως που δυστυχώς δεν επιτεύχθηκε?

Οι δύο καλλιτέχνες έδωσαν σκληρή μάχη. Από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξαν ότι γνωρίζουν πολλά για τη «στρογγυλή θεά» και προσπάθησαν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Ο Ρέμος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να πετύχει το πολυπόθητο γκολ. Τα δοκάρια, όμως, αλλά και η ατυχία του του στερούσαν αυτήν τη χαρά, δίνοντας στον Βασίλη Τσιάρτα την ευκαιρία να τον πειράζει. «Αν δεν μπορείς να σκοράρεις, άσε κανέναν άλλο να το κάνει», του έλεγε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, «σιγοντάροντας» έτσι στην? κόντρα με τον Βέρτη. Η συνωμοσία, ωστόσο, του Ρέμου με τους αντίπαλους αμυντικούς και τη διαιτησία του επέτρεψαν να πανηγυρίσει το γκολ και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε γνωρίζοντας την αποθέωση! Ο Βέρτης παρέμεινε στο παιχνίδι και συνέχισε να δίνει τη δική του μάχη για το γκολ, το οποίο πέτυχε και αυτός, με τις μικρές θαυμάστριές του να τον αποθεώνουν, οι οποίες μάλιστα μετά το τέλος του ματς λίγο έλειψε να του? σκίσουν τα ρούχα για να έχουν κάτι από αυτόν ως ενθύμιο.

Οι δύο τραγουδιστές «έκλεψαν» τις εντυπώσεις σ’ αυτή την αναμέτρηση και μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη συναγωνίστηκαν επάξια τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν. Οι οποίοι δεν ήταν καθόλου τυχαίοι... Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Σαμαράς, Νίκος Μαχλάς, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Χαριστέας, Χρήστος Κωστής ήταν μόνο μερικοί από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

Στο τέλος όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι με το διαιτητή του ματς, μάλιστα, Κύρο Βασσάρα να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ. Η συνέχεια δόθηκε στο κέντρο που τραγουδάει ο Βέρτης, όπου ο Ρέμος δέχτηκε την πρόσκληση του συναδέλφου του και παίρνοντας το μικρόφωνο ενθουσίασε όλους όσοι βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο «Ρosidonio».