Διάσημες Ελληνίδες: το αδύνατο σημείο τους

10.09.2010
Λαμπερές, πανέμορφες, εντυπωσιακές... Είναι όμως και στην καθημερινότητά τους όπως τις βλέπουμε στα περιοδικά; Σίγουρα όχι, καθώς πολλές λαμπερές κυρίες της πίστας και της τηλεόρασης χρησιμοποιούν το θαυματουργό photoshop! Στα live όμως τι γίνεται; Γνωστοί στυλίστες, κομμωτές και μακιγιέρ μας αποκάλυψαν τα αδύνατα σημεία τους αλλά και πώς τα καλύπτουν πραγματικά στην εντέλεια!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Έλλη Κοκκίνου
Ρούχα με μπανέλες και κορσέδες βρίσκονται πάντα στο καμαρίνι ή στη βαλίτσα της Έλλης Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια με αυτόν τον τρόπο σμιλεύει τον κορμό της και αποκτά την πολυπόθητη μέση-δαχτυλίδι, που τονίζεται κατάλληλα κάθε φορά με τα αξεσουάρ και τις μεγάλες ζώνες.

Αννα Βίσση
Τα μαλλιά δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Η Άννα τα πρώτα χρόνια με τρέσες και αργότερα με extensions προσπαθεί πάντα να τα κάνει να φαίνονται όχι μόνο πιο μακριά, αλλά και πιο πλούσια. Η οδηγία στους κομμωτές της είναι πάντα να τα κρεπάρουν, καθώς η τρίχα της είναι αρκετά λεπτή, ενώ τον τελευταίο καιρό αποφεύγει τα ίσια χτενίσματα προτιμώντας τις πλούσιες μπούκλες.

Καίτη Γαρμπή
Εξαιρετική φωνή, πανέμορφη παρουσία και τα ωραιότερα μάτια του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου. Και η Καίτη όμως έχει μια μικρή ατέλεια, ειδικά τις περιόδους που δεν ακολουθεί κάποια δίαιτα και καταναλώνει τις αγαπημένες της σοκολάτες. Παίρνει λοιπόν παραπανίσια κιλά στην περιοχή της κοιλιάς. Έτσι λοιπόν, για να τα καλύπτει όταν βρίσκεται πάνω στην πίστα, φροντίζει μέσα από τα εντυπωσιακά φορέματα να φοράει στενούς κορσέδες με μπανέλες. Ως εναλλακτική, χρησιμοποιεί φαρδιές ζώνες.

Αγγελική Ηλιάδη
Ψηλή, με πανέμορφα μαλλιά και βλέμμα που μαγνητίζει. Έχει όμως και η Αγγελική μια μικρή αδυναμία. Ποια είναι αυτή; Τα γόνατά της, που εξέχουν ελαφρά. Γι’ αυτό και φροντίζει πάντα στις εμφανίσεις της κάθε φορά να τα καλύπτει. Ολόσωμες φόρμες, μίντι φορέματα, μάξι τουαλέτες, ψηλές μπότες και στενά τζην επιστρατεύονται ώστε να εμφανίζεται τέλεια πάνω στην πίστα.

Πέγκυ Ζήνα
Μίνι φορέματα, πένσιλ παντελόνια αλλά και ψηλά τακούνια προσθέτουν ύψος στην Πέγκυ, όταν βρίσκεται πάνω στην πίστα. Στην τραγουδίστρια δεν αρέσει να είναι γυμνά τα δάχτυλα των ποδιών της κι έτσι, ακόμη και το καλοκαίρι, σπάνια θα επιλέξει να φορέσει πέδιλα, όταν πρόκειται να ανέβει στην πίστα. Αντίθετα, οι γόβες και οι μπότες είναι από τα αγαπημένα της αξεσουάρ. Όσο για τα μαλλιά της, οι αφέλειες που επιλέγει στο χτένισμά της τα τελευταία χρόνια κρύβουν επιμελώς το λίγο μεγάλο κούτελό της.

Νατάσσα Θεοδωρίδου
Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια έχει μεσογειακό σωματότυπο. Τι σημαίνει αυτό; Λίγο ανοιχτή περιφέρεια. Φροντίζει όμως να την καλύπτει άψογα. Για τις εμφανίσεις της κάθε φορά επιλέγει σχεδόν πάντα φορέματα σε γραμμή A ή μπλούζες με βάτες και μανίκια, ώστε να υπάρχει ισομετρία στο ντύσιμό της. Όσον αφορά το βάψιμο, φροντίζει πάντα να τονίζει τα μάτια της, ώστε να απαλύνονται κάποια άλλα, πιο έντονα στοιχεία του προσώπου της.

Κατερίνα Λέχου
Έχοντας αντισταθεί στις πλαστικές, η πολύ καλή ηθοποιός, που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο «Νησί» του Mega, επιμένει φυσικά. To μπούστο δεν είναι και το πιο δυνατό σημείο στο σώμα της, γι ‘αυτό χρησιμοποιεί ενισχυμένα σουτιέν. Αντίθετα, τονίζει πάντα τους υπέροχους ώμους της αλλά και τις καλλίγραμμες γάμπες της.

Ρούλα Κορομηλά
Αν και έχει χάσει τελείως τα περιττά κιλά, η νέα οικοδέσποινα του «Big Brother» έχει δώσει σαφείς οδηγίες στη στυλιστική ομάδα της για τη νέα σεζόν: σακάκια και μακριά μανίκια για να καλύπτονται τα μπράτσα της και τα μαλλιά πάντα κάτω, σε μύτες, ώστε να μην τονίζονται τα μάγουλα. Επίσης, ζητάει πάντα δυνατό φωτισμό στα τηλεοπτικά πλατό, για να μη φαίνονται τα «κοψίματα» από το σκουρόχρωμο make up, που συνηθίζει να επιλέγει.

Ναταλία Γερμανού
Ομολογουμένως μία από τις πλέον αγαπητές παρουσιάστριες της μικρής οθόνης. Ωστόσο, η Ναταλία έχει δύο μικρά μείον, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί στο παρελθόν σε συνεργάτες της. Επειδή πιστεύει πως έχει τονισμένα «μήλα», φροντίζει πάντα να τα καλύπτει φέρνοντας μπροστά τα μαλλιά της είτε σε μύτες είτε σε μπούκλες. Επίσης, δεν της αρέσει καθόλου να φαίνονται στο γυαλί τα μπράτσα της, γι’ αυτό πολλές φορές προτιμά να φοράει μακριά γάντια, μπολερό ή μανίκια, προκειμένου να τα κρύβει.

Βίκυ Καγιά
Δεν πραγματοποιεί ποτέ δημόσια έξοδο ή τηλεοπτική παρουσία χωρίς μια καλή στρώση δυνατού make up. Ο λόγος που η Βίκυ Καγιά δεν αποχωρίζεται ακόμη και στις πιο casual εμφανίσεις της το συγκεκριμένο καλλυντικό είναι κάποιες ατέλειες που έχει στην επιδερμίδα. Όπως η ίδια έχει παραδεχθεί, αυτές είχαν προκληθεί στο πρόσωπό της σε μικρή ηλικία, εξαιτίας μιας μόλυνσης από καλλυντικά την περίοδο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες.