Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση η Μπρίτνεϊ

10.09.2010
Ανυπόστατες χαρακτηρίζει τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της ο πρώην σωματοφύλακάς της η 28χρονη τραγουδίστρια, τονίζοντας ότι σκοπός του είναι να εκμεταλλευτεί το όνομά της.


Ανυπόστατες χαρακτηρίζει τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της ο πρώην σωματοφύλακάς της η 28χρονη τραγουδίστρια, τονίζοντας ότι σκοπός του είναι να εκμεταλλευτεί το όνομά της.

Ο Φερνάντο Φλόρες (Fernando Flores) κατέθεσε μήνυση εναντίον της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) κατηγορώντας την για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του, αλλά και για κακοποίηση των παιδιών της.

"Αυτή η μήνυση είναι ένα ακόμη άτυχο περιστατικό, όπου κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την οικογένεια Σπίαρς και να γίνει διάσημος", έγραψε στην ιστοσελίδα της η γνωστή τραγουδίστρια απαντώντας στους θαυμαστές της σχετικά με το ζήτημα.

Μεταξύ άλλων ο Φλόρες υποστηρίζει ότι τον καιρό που δούλευε για εκείνη, η Σπίαρς προέβη σε "επανειλημμένες ανεπιθύμητες σεξουαλικές προτάσεις" προς εκείνον και εμφανίστηκε γυμνή μπροστά του, ενώ τόνισε πως κακοποίησε επανειλημμένα τα παιδιά της.

Η δήλωση της τραγουδίστριας συνέχιζε ως εξής: "Η πρόνοια διεξήγε μια ολοκληρωμένη έρευνα γύρω από τις κατηγορίες του κ. Φλόρες και έκλεισε την υπόθεση με συνοπτικές διαδικασίες. Η κ. Σπίαρς και οι δικηγόροι της προσδοκούν να τελειώσει το όλο ζήτημα στα δικαστήρια".

Στο μεταξύ, ένας απρόσμενος σύμμαχος εμφανίστηκε από το πουθενά για την Μπρίτνεϊ. Ο πρώην άντρας και πατέρας των παιδιών της, Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline) δήλωσε στα ΜΜΕ μέσω του δικηγόρου του ότι οι ισχυρισμοί του Φλόρες "είναι προϊόν αποκλειστικά και μόνο οικονομικών κινήτρων", χαρακτηρίζοντάς τους "τόσο αβάσιμους όσο φαίνονται". Ο δικηγόρος του Φέντερλαϊν, συνέχισε λέγοντας ότι αν ο πελάτης του είχε υποψιαστεί κάτι τέτοιο έστω και στο παραμικρό, θα είχε επιληφθεί της κατάστασης ο ίδιος.

Η Σπίαρς και ο 32χρονος πρώην άντρας της, χώρισαν το 2007, ύστερα από δύο χρόνια γάμου και δύο γιους, τον 4χρονο Σον Πρέστον (Sean Preston) και τον 3χρονο Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James). Ξόδεψαν τα επόμενα δύο χρόνια σε τρομερές μάχες για την κηδεμονία των παιδιών τους, την οποία τελικά κέρδισε ο Φέντερλαϊν ενώ η Σπίαρς αρκέστηκε σε δικαιώματα επίσκεψης, τα οποία όμως με τον καιρό έγιναν πολύ πιο συχνά.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα