Κάρλα Μπρούνι: η αχόρταγη αντροφάγος

13.09.2010
Το φυσάει και δεν κρυώνει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας! Σύμφωνα με ανεπίσημη- βιογραφία της που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, το 43χρονο πρώην μοντέλο ζει μια μοναχική ζωή, παραμελεί τα φιλανθρωπικά της καθήκοντα και επιβάλει στον σύζυγό της την παρέα των πρώην εραστών της.


Το φυσάει και δεν κρυώνει η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας! Σύμφωνα με ανεπίσημη- βιογραφία της που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, το 43χρονο πρώην μοντέλο ζει μια μοναχική ζωή, παραμελεί τα φιλανθρωπικά της καθήκοντα και επιβάλει στον σύζυγό της την παρέα των πρώην εραστών της.

Στη βιογραφία με τίτλο "Κάρλα, Μια Μυστική Ζωή", (Carla, A Secret Life") την οποία υπογράφει, η πρώην δημοσιογράφος Μπεσμά Λαχούρι (Besma Lahouri) ισχυρίζεται ότι αμέσως μόλις παντρεύτηκε τον Νικολά Σαρκοζί (Nicolas Sarkozy) η Κάρλα Μπρούνι (Carla Bruni) κάθισε στο... θρανίο. Σύμφωνα με τη Λαχούρι ένας ειδικός προεδρικός σύμβουλος ανέλαβε προσωπικά την εκπαίδευση της Μπρούνι, ώστε να τη... συμμαζέψει, μεταμορφώνοντάς τη σε μια "σεμνή σύζυγο πολιτικού".

Οι αποκαλύψεις δημοσιεύτηκαν στο Κυριακάτικο φύλλο των βρετανικών "Times", οι οποίοι είχαν την προδημοσίευση της βιογραφίας. Μεταξύ άλλων, στο βιβλίο διαβάζουμε ότι παρά τις επανειλημμένες αρνήσεις της, η Κάρλα έχει υποβληθεί σε πολλές πλαστικές επεμβάσεις ενώ παράλληλα είχε μια 20χρονη σχέση με πλαστικό χειρουργό στο Παρίσι.

Στο πιο "ζουμερό" κομμάτι της όμως, η βιογραφία, που παρεμπιπτόντως θα κυκλοφορήσει παρά τη έντονη προσπάθεια των Ηλυσίων Πεδίων για το αντίθετο, παρουσιάζει την Μπρούνι ως "τον θηλυκό Δον Ζουάν", η οποία μάλιστα διατηρεί ακόμη σχέσεις με όλους τους πρώην, μεταξύ των οποίων και οι τραγουδιστές Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) και Έρικ Κλάπτον (Eric Clapton).

"Από τότε που παντρεύτηκε αυτή τη γυναίκα που πολλοί ονομάζουν 'αντροφάγο', ο πρόεδρος ανέχεται μια ολόκληρη στρατιά από πρώην. Τραγουδιστές, φιλόσοφοι, δικηγόροι, αφεντικά, δημοσιογράφοι και πολιτικοί...", γράφει η Λαχούρι, ενώ αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον τρεις άντρες είχαν βρεθεί στο εξοχικό σπίτι του προεδρικού ζευγαριού κατά τη διάρκεια των πρώτων διακοπών τους, έτσι, για ποικιλία.

Η Λαχούρι, η οποία δημοσιεύει το πόνημά της ύστερα από δύο χρόνια έρευνας, υποστηρίζει ότι σκοπός της δεν ήταν να είναι αγενής, αλλά να παρουσιάσει την αλήθεια, η οποία κρύφτηκε επιμελώς από την πρώτη στιγμή. Χαρακτηρίζει την Μπρούνι "ελκυστική και ασυγκράτητη, ελεύθερη και υπολογίστρια, πιστή στις φιλίες και άστατη στον έρωτα", αλλά εκφράζει την πεποίθησή της ότι πρόκειται για μια "καλοαναθρεμμένη γυναίκα που ξέρει να σκύβει το κεφάλι".

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες θέλουν την καριέρα της Κάρλα ως ηθοποιός να λήγει άδοξα, αφού όπως φαίνεται δεν έπεισε τον Γούντι Άλεν (Woody Allen) για τις υποκριτικές της ικανότητες και εκείνος προχώρησε σε αντικατάστασή της στη νέα ταινία του όπου επρόκειτο να εμφανιστεί σε έναν μικρό ρόλο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα