Διακοπές για δύο στη Σκιάθο

13.07.2007
Πολλοί σταρ του Χόλιγουντ έχουν ως αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό τους τα ελληνικά νησιά.

Πολλοί σταρ του Χόλιγουντ έχουν ως αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό τους τα ελληνικά νησιά. Ανάμεσά τους φαν των ελληνικών νησιών δηλώνουν και η Γκόλντι Χόουν με το σύζυγό της Κερτ Ράσελ, που πριν από περίπου μία εβδομάδα κατέφθασαν στη Σκιάθο. Το ζευγάρι αποβιβάστηκε στο νησί χωρίς να προκαλέσει μεγάλο θόρυβο, αφού ήθελαν να περάσουν λίγες ημέρες ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν έρθει στη Σκιάθο αρκετές φορές και δηλώνουν ότι είναι το αγαπημένο τους νησί στη χώρα μας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις φήμες, έχουν αγοράσει το δικό τους σπίτι στο νησί, στην περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στον Τρούλο και την Καναπίτσα, για να έχουν το δικό τους προσωπικό χώρο, όπου πολλές φορές προσκαλούν και φίλους τους.

Το ζευγάρι κατά την παραμονή του στη Σκιάθο δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει τις βόλτες του στη Χώρα. Στα ταβερνάκια του νησιού γεύτηκαν τις τοπικές νοστιμιές, ενώ διασκέδασαν στα κλαμπ και τα νυχτερινά μαγαζιά και οι δυο τους πολύ ευτυχισμένοι που είχαν την ευκαιρία να έρθουν και φέτος στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες μας τους θέλουν να έχουν ήδη αποχωρήσει από το όμορφο νησί των Σποράδων, ωστόσο πάντα επιστρέφουν αφού έχουν την Ελλάδα και ειδικά τη Σκιάθο στην καρδιά τους!

Βίκυ Διαμάντη