Comeback διά χειρός Φοίβου

17.07.2007
Η λατρεία που έχει η Καίτη Γαρμπή στο σύζυγό της Διονύση Σχοινά είναι γνωστή. Όμως κι εκείνος την κοιτάει στα μάτια και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Η λατρεία που έχει η Καίτη Γαρμπή στο σύζυγό της Διονύση Σχοινά είναι γνωστή. Όμως κι εκείνος την κοιτάει στα μάτια και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Παντού και πάντα μαζί.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, η Καίτη ήταν πολύ προβληματισμένη και στεναχωρημένη το τελευταίο χρονικό διάστημα με την πορεία της καριέρας του Διονύση, που δυστυχώς δεν είχε άνοδο και έχει «παγώσει» εδώ και λίγο καιρό. Εκείνος βέβαια το αντιμετωπίζει με χαμόγελο, αφού γνωρίζει ότι σε αυτό το επάγγελμα υπάρχουν οι καλές και οι κακές στιγμές. Η Καίτη όμως, που τον αγαπάει, δεν μπορεί με τίποτα να χωνέψει ότι η καριέρα του αγαπημένου της συζύγου έχει πάρει την κατιούσα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα λέγονται στη showbiz, πήρε τη μεγάλη απόφαση και για χάρη του Διονύση πλησίασε τον Φοίβο με τον οποίο είχαν κάνει στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες, αλλά για κάποιο λόγο είχαν ψυχραθεί τα τελευταία χρόνια και του ζήτησε να βάλει το χεράκι του. Να βοηθήσει για να κάνει ο Διονύσης αυτό που ονειρεύεται, ώστε να επανέλθει δριμύτερος και με σουξέ στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η συζήτησή τους έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα και ο Φοίβος τελικά υποσχέθηκε στην Καίτη να δώσει στον Διονύση τα καλύτερά του τραγούδια. Οι ηχογραφήσεις μάλιστα έχουν ξεκινήσει με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε η νέα δισκογραφική δουλειά του Διονύση Σχοινά διά χειρός Φοίβου να είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο. Μάλιστα, λέγεται ότι θα περιλαμβάνει και ένα ντουέτο με την Καίτη που αναμένεται να γίνει το σουξέ του χειμώνα.