Η Χάιντι Κλουμ γίνεται Άγγελος και πάλι!

05.11.2009
Είναι επίσημο: η Χάιντι Κλούμ (Heidi Klum) επιστρέφει στις πασαρέλες μόλις έξι εβδομάδες μετά την γέννηση του 4ου παιδιού της.

Είναι επίσημο: Η Χάιντι Κλούμ(Heidi Klum) επιστρέφει στις πασαρέλες μόλις έξι εβδομάδες μετά την γέννηση του 4ου παιδιού της. Το 36χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια θα είναι η οικοδέσποινα του επετειακού σώου της "Victoria's Secret" στις 19 Νοεμβρίου.

Ο Εντ Ράζεκ (Ed Razek), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Μάρκετινγκ της γνωστής φίρμας εσωρούχων "Victoria Secret", μίλησε στο περιοδικό People για τη χαρισματική Κλουμ και τόνισε:

"Η Χάιντι είναι σούπερ-γυναίκα. Πριν λίγο καιρό γέννησε το κοριτσάκι της Λου Σουλόλα Σάμουελ και τώρα είναι έτοιμη να παρουσιάσει τον μεγαλύτερο σώου εσωρούχων στον κόσμο".

Συνεχίζοντας, έπλεξε το εγκώμιο του γνωστού μοντέλου και πρώην "Αγγέλου της "Victoria Sectret":

"Eίμαστε χαρούμενοι που την έχουμε και πάλι κοντά μας. Καμιά δεν συγκρίνεται μαζί της".

Από την άλλη, η Χάιντι προσπάθησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους για την προετοιμασία παρουσίασης του σώου που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το δίκτυο CBS, την 1η Δεκεμβρίου.

Έτσι, η πολύτεκνη Χάιντι δήλωσε ότι θα ξεκινήσει σιγά-σιγά, μέχρι να δει τις αντοχές της, αφού η ανατροφή τεσσάρων παιδιών έχει πολλές απαιτήσεις.

Αυτές που δεν φάνηκαν να εκπλήσσονται από την γρήγορη επιστροφή της στην δουλειά, ήταν οι υπόλοιποι "Άγγελοι".

"Μπορεί να τα προλάβει όλα", δήλωσε στο περιοδικό η συνάδερφος της και επίσης μητέρα Αλεσάντρα Αμβρόσιο (Allesandra Ambrosio), η οποία συμπλήρωσε:

"Είναι καταπληκτική μητέρα και παράλληλα έχει τόσα ενδιαφέροντα. Αποτελεί έμπνευση για όλες μας. Ανυπομονούμε να δούμε την φετινή δουλειά της στην πασαρέλα".

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε αν πάρετε μια γεύση απο το περσινό σώου της "Victoria Secret":