Η Αντζελίνα δείχνει πάλι την κοιλιά της!

06.11.2009
Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), παραμένει μια από τις πιο σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το τρέιλερ της καινούργιας της ταινίας "Salt", στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά την κοιλιά της Τζολί μετά τη γέννηση των διδύμων.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie), παραμένει μια από τις πιο σέξι γυναίκες του Χόλιγουντ. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το τρέιλερ της καινούργιας της ταινίας "Salt", στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά την κοιλιά της Τζολί μετά τη γέννηση των διδύμων.

Στη συγκεκριμένη σκηνή, η ηθοποιός εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχα της αφήνοντας σε κοινή θέα την κοιλιά της, για πρώτη φορά μετά την γέννηση των 16μηνών σήμερα διδύμων Nοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne).

Η αποκαλυπτική σκηνή γυρίστηκε έξι μήνες μετά τον τοκετό και είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα κατάφερε η Τζολί ,να επανέλθει σε φόρμα μετά την εγκυμοσύνη.

Στο καινούργιο τρέιλερ που ανέβηκε στο διαδίκτυο αυτή την εβδομάδα, η ηθοποιός που υποδύεται μια κατάσκοπο εμφανίζεται στιγμιαία με τα εσώρουχα της και μόνο.

Ο κινηματογραφικός φακός ζουμάρει στο σώμα της 34χρονης Τζολί ενώ εκείνη προχωρά προς το κρεβάτι έχοντας ανοιχτό το πουκάμισο της και φορώντας ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν και ασορτί σλιπάκι.

Αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που μπορεί να ισχυριστούν ότι ντουμπλαρίστηκε, το σώμα της Τζολί εύκολα αναγνωρίζεται από τα χαρακτηριστικά τατουάζ που έχει χτυπήσει σε διάφορα σημεία του κορμιού της.

Στις αρχές της Άνοιξης, η Αντζελίνα πέρασε αρκετούς μήνες κάνοντας γυρίσματα στην Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον, αφήνοντας στον Μπράντ το ντάντεμα των έξι παιδιών τους, συμπεριλαμβανομένων και των νεογέννητων διδύμων.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποφεύγει να φωτογραφίζεται με μπικίνι στις διακοπές της, και τελευταία φορά που την θαυμάσαμε με μαγιό ήταν στην ταινία "Τομπ Ράιντερ: Το Λίκνο της Ζωής" (Tomb Raider: The Cradle of life), πριν έξι χρόνια.

Αλλά αφότου γέννησε με καισαρική το πρώτο βιολογικό της παιδί, τη Σιλό (Shiloh) το 2006 και τα δίδυμα πέρσι, θα ήταν απόλυτα φυσιολογικό να μην διατηρεί τους ίδιους γυμνασμένους κοιλιακούς. Όμως, εκείνη μας διέψευσε ευχάριστα βάζοντας στην θέση της και την Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) που τα Μίντια χρήζουν ως διάδοχο της Αντζελίνα.

Πάντως, όταν σε πρόσφατες συνεντεύξεις, ζητήθηκε από την Αντζελίνα να αποκαλύψει πώς κατάφερε να χάσει γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης, εκείνη παραδέχτηκε ότι διατηρεί λεπτή την σιλουέτα της, χάρη στον θηλασμό και το τρέξιμο για την ανατροφή των παιδιών

Στην νέα περιπετειώδη τανία στην οποία πρωταγωνιστεί η Αντζελίνα, έχει αναλάβει το ρόλο που αρχικά είχε δοθεί στον Τομ Κρούζ ενώ στην συνέχεια έγινε αναδιανομή και προσαρμόστηκε σε γυναικείο πρότυπο πρωταγωνιστή.

Κεντρική ηρωίδα είναι η κατάσκοπος Έβελιν Σολτ (Evleyn Salt) που καταδιώκεται από την CIA σαν Ρωσίδα κατάσκοπος. Εκείνη προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι Αμερακανίδα πατριώτης, βάφοντας ακόμη και τα μαλλιά της ξανθά, ενώ ταυτόχρονα υπερασπιζεται την ασφάλεια του άντρα της.