Ριάνα: "Ντρέπομαι που ξαναγύρισα σε εκείνον"

06.11.2009
H απόφαση της Ριάνα(Rihanna) να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της Κρις Μπράουν (Chris Brown), λίγο μετά το ξύλο που της έδωσε, ήταν τραγικό λάθος, όπως παραδέχτηκε η 21χρονη τραγουδίστρια σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

H απόφαση της Ριάνα(Rihanna) να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της Κρις Μπράουν (Chris Brown), λίγο μετά το ξύλο που της έδωσε, ήταν τραγικό λάθος, όπως παραδέχτηκε η 21χρονη τραγουδίστρια σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή του CBS "Good morning America" και στη δημοσιογράφο Ντιάν Σόγιερ (Diane Sawyer), η Ριάνα παραδέχθηκε ότι η επανασύνδεση με τον Κρις Μπράουν ήταν τραγικό λάθος και νιώθει ντροπή που ερωτεύτηκε έναν άντρα που τόλμησε να σηκώσει χέρι πάνω της.

Ήταν η πρώτη φορά που η 21χρονη δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε ζωντανά για το επεισόδιο του ξυλοδαρμού της από το ράπερ Μπράουν, την παραμονή των Βραβείων Γκράμι, και όπως ήταν αναμενόμενο η δημόσια εξομολόγηση της χτύπησε κόκκινο στην τηλεθέαση.

Η νεαρή κακοποιημένη τραγουδίστρια με τρεμάμενη φωνή και βουρκωμένο βλέμμα παραδέχτηκε:

"Δεν φτάνει που ερωτεύτηκα το λάθος άντρα, ξαναγύρισα κοντά του μετά την κακοποίηση που δέχθηκα εκείνο το μοιραίο πρωινό, μέσα στην νοικιασμένη Λαμποργκίνι του.

Ντρέπομαι γιατί αποτέλεσα λάθος πρότυπο για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα βιασμού. Όμως, παρασύρθηκα από τα συναισθήματα μου. Είναι λάθος να ακούει κανείς την καρδιά του και όχι τη φωνή της λογικής".

Στην συνέχεια η Ριάνα αποκάλυψε ότι ένοιωσε τρομοκρατημένη όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο η φωτογραφία με το μελανιασμένο και γεμάτο τραύματα πρόσωπο της, καθώς και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τον ξυλοδαρμό:

"Είπα Θεέ μου! Το ξέρει όλος ο κόσμος! Πάει η ιδιωτική μου ζωή".

Παρόλα αυτά, η Ριάνα και ο 20χρονος Κρις Μπράουν προσπάθησαν να "ξανακολλήσουν το σπασμένο γυαλί" της σχέσης τους και λίγες μέρες μετά τον καυγά είχαν κάνει διακοπές μαζί στην Φλόριντα. Όμως, η Ριάνα γρήγορα κατάλαβε το λάθος της και έδωσε οριστικό τέλος στον προβληματικό δεσμό τους:

"Όταν συνειδητοποίησα πόσο εγωιστική ήταν η απόφαση μου με γνώμονα την αγάπη και πώς αυτό το γεγονός θα μπορούσε να οδηγήσει κάποια νεαρά κορίτσια στον θάνατο, σάστισα και έκανα πίσω.

Ακόμη και εάν ο Κρις δεν με ξαναχτυπούσε, ποιός μου εγγυάται ότι αυτό δεν θα συνέβαινε στα άλλα κορίτσια", εξήγησε στην δημοσιογράφο, ενώ στην συνέχεια συμβούλεψε τις κοπέλες που έχουν υποστεί μια ανάλογη εμπειρία με τη δική της, να πάψουν να λειτουργούν συναισθηματικά:

"Προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση με την ματιά ενός τρίτου. Μόνο τότε μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις ,γιατί ο έρωτας είναι τυφλός".

Σήμερα αναμένεται να προβληθεί το δεύτερο μέρος της αποκαλυπτικής συνέντευξης, στην οποία θα δούμε τη Ριάνα να αφηγείται τι ακριβώς συνέβη μέσα στην νοικιασμένη Λαμποργκίνι και ποιός ήταν ο πραγματικός λόγος λόγος που οδήγησε την κατάσταση στα άκρα.