Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της σεζόν

16.11.2009
Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι πρώτες ανατροπές είναι ήδη ορατές. «Οι διακυμάνσεις θα είναι έντονες τους επόμενους μήνες», ανέφερε στο ΛΟΙΠΟΝ ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει για τα καλά και οι πρώτες ανατροπές είναι ήδη ορατές. «Οι διακυμάνσεις θα είναι έντονες τους επόμενους μήνες», ανέφερε στο ΛΟΙΠΟΝ ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης. «Oι τηλεθεάσεις θα ανεβοκατεβαίνουν δοκιμάζοντας τα νεύρα των παρουσιαστών. Υπάρχει μια έντονη δοκιμασία, ειδικά μετά τα Χριστούγεννα, και προβλέπονται για τους περισσότερους δυσκολίες και κρίσιμα περιστατικά το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς. Αυτή η σεζόν καθορίζει τη συνέχεια πολλών από το παρελθόν και διαμορφώνει το μέλλον αρκετών από τους καινούργιους». Ας δούμε πώς θα τα πάνε δοκιμασμένα αλλά και νέα τηλεοπτικά πρόσωπα στη «μάχη» της AGB...

Γιώργος Παπαδάκης: «Είναι Υδροχόος και παραμένει μια σταθερή αξία τηλεσκοπικής ενημέρωσης χωρίς μεγάλες μεταβολές. Σε ένα στάνταρ τηλεθέασης που του αναλογεί».

Γιώργος Αυτιάς: «Μετακινούμενος φέτος στο Alter, ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα και σαφώς επηρεάζεται συχνά, άλλοτε καλά και άλλοτε δύσκολα, από τον Άρη, που διέρχεται όλη τη σεζόν από το ζώδιο στο οποίο ανήκει. Παρά τις διάφορες κριτικές, ο ίδιος διατηρεί τη θέση του, ανεξάρτητα από τις καλές ή μη επιδόσεις του».

Ελεονώρα Μελέτη: «Συμπαθητικά τα πράγματα για την παρουσιάστρια, που ανήκει στην Παρθένο. Θα της δοθούν ευκαιρίες μετά το Νοέμβριο να ανεβάσει λίγο την τηλεθέαση επιχειρώντας κάποιες καινοτομίες. Οι ευκαιρίες αυτές εστιάζονται περισσότερο τη χρονική περίοδο από το Φεβρουάριο έως το τέλος Απριλίου του 2010».

Δημήτρης Καμπουράκης - Γιώργος Οικονομέας: «Το δίδυμο του πρωινού στο Mega αποτελεί τους δύο Ιχθύς (ανήκουν και οι δύο στο ζώδιο των Ιχθύων), που άλλοτε σπαταλούν τον εαυτό τους και άλλοτε ταράζουν, θετικά ή αρνητικά, τους τηλεθεατές τους. Κι εδώ τα πράγματα δεν αλλάζουν, με ό,τι έχουν ήδη καταγράψει στο τηλεοπτικό τοπίο».

Νίκος Παπαδάκης, Δούκισσα Νομικού, Μαρία Αραμπατζή, Κατερίνα Καινούριου, Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Η πεντάδα του Μega δοκιμάζεται. Η ευκαιρία για να ανέβει είναι να αποκτήσει περισσότερο κίνηση και ίσως αντιμετωπίσει και μια μεγάλη ανασυγκρότηση μετά τις γιορτές "σαν χειρουργική επέμβαση", προκειμένου να βελτιώσει την τηλεθέασή της».

Ελένη Μενεγάκη: «Ως κλασικός Σκορπιός θα συνεχίσει να αγωνίζεται κλασική διαδικασία για ένα Σκορπιό, αλλά θα παραμείνει στην αγωνία και θα δυσκολεύεται να φτάσει τα νούμερα που σημείωνε παλιά».

Σπύρος Χαριτάτος - Γιώργος Καραμέρος: «Το δίδυμο του ΑΝΤ1 (Αιγόκερως - Ζυγός) παραμένει επιτυχημένο, αλλά δοκιμάζεται τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ωστόσο, αποτελεί μια πρόταση που πέτυχε και υποδηλώνει την αρχή μιας νέας εποχής».

Φαίη Σκορδά: «Η οικοδέσποινα του "Πολύ μπλα μπλα" ως καλός Υδροχόος θα συνεχίσει την κούρσα της μεσημεριανής της δουλειάς, εναλλάσσοντας την ικανοποίηση με τη δοκιμασία μέσα της, ανάλογα με τα γεγονότα και τη συμβολή των συνεργατών της».

Βάσια Λόη: «Ίσως να έχουμε μικρές αλλαγές στο "Μεσημεριανό Εξπρές" της Βάσιας (Κριός), η οποία προβλέπεται να έχει ένα ενδιαφέροντα Δεκέμβριο και ένα καλύτερο διάστημα μετά τα μέσα Φεβρουαρίου».

Κατερίνα Καραβάτου: «Η παρουσιάστρια του "Κους κους" συνεχίζει τις προσπάθειες με προοπτική να οδηγήσει σε έκτακτες μικρές επιτυχίες την εκπομπή της, βοηθούμενη από τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν».

Βίκυ Καγιά: «Θα δουλέψει σκληρά στη νέα της εκπομπή, αλλά πρέπει να αντέξει τις ανατροπές που οι άλλοι θα της προκαλέσουν».

Σάκης Ρουβάς: «Δεδομένη αξία στη σοουμπίζ και ως κλασικός Αιγόκερως με Σελήνη στην Παρθένο θα αποδείξει ότι είναι καλός εργάτης του αντικειμένου, αλλά δεν θα έχει πάντα το συγχρονισμό με τους υπόλοιπους παράγοντες, τον οποίο χρειάζεται!».

Γιάννης Αϊβάζης: «Προβλέπεται να κάνει ενδιαφέρουσα δουλειά με την "Παταγονία", η οποία όμως θα δοκιμαστεί από αστάθμητους παράγοντες».

Λάκης Λαζόπουλος: «Παραμένει ο μεγάλος σταρ της χιουμοριστικής διασκέδασης ως κλασικός Ταύρος».

Δελτία ειδήσεων: «Συνεχίζουν το γνωστό μεταξύ τους ανταγωνισμό, με πρώτη την Όλγα Τρέμη και να την ακολουθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου. Παλεύει ο Αντώνης Σρόιτερ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και πιο ουδέτερος μένει ο Αιμίλιος Λιάτσος».

Σειρές: «Επιτυχία προβλέπεται για τον Παπακαλιάτη στο "4", για "Τα μυστικά της Εδέμ" και για το "Κάρμα". Ακολουθούν το "Η ζωή μιας άλλης" και το "Η οικογένεια βλάπτει"».