Εσείς πού θα πάτε φέτος;

21.12.2007
Το γιορτινό ντεκόρ σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου αλλά και στα πιο απόμακρα χιονισμένα χωριουδάκια προσυπογράφει την αστραφτερή ομορφιά των Χριστουγέννων. Αυτήν τη λάμψη οι δικοί μας celebrities την αναζητούν κάθε χρόνο με το δικό τους στυλ.

Από την Αριάννα Δημητροπούλου


Το γιορτινό ντεκόρ σε όλες τις πρωτεύουσες του κόσμου αλλά και στα πιο απόμακρα χιονισμένα χωριουδάκια προσυπογράφει την αστραφτερή ομορφιά των Χριστουγέννων. Αυτήν τη λάμψη οι δικοί μας celebrities την αναζητούν κάθε χρόνο με το δικό τους στυλ. Άλλοι σε οικογενειακά δείπνα στα σαλέ τους, άλλοι σε χολιγουντιανά πάρτι στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη και άλλοι σε χορευτικές βραδιές στα πιο χλιδάτα θέρετρα της Ελβετίας και της Γαλλίας συντροφιά με τα μεγαλύτερα ονόματα της διεθνούς showbiz.

Στο χιονισμένο «Παλάτι του Γκστάαντ»
Στις αίθουσες με τους αστραφτερούς πολυελαίους του μυθικού ξενοδοχείου των εστεμμένων και πολλών rich and famous, του πανέμορφου «Gstaad Ρalace», θα περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων η οικογένεια του αριστοκράτη Big John Γουλανδρή, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την οικογένειά του, ο Παύλος με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους.

Στο πανέμορφο σαλέ της σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του διάσημου τοπίου και με τον ομώνυμο δρόμο να περνάει απέξω θα περάσει τα Χριστούγεννα και η σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων Γιάννα Αγγελοπούλου με το σύζυγό της Θεόδωρο και τα παιδιά τους, με μόνη πιθανή απουσία αυτή της κόρης της Καρολίνας Παρθένη, η οποία θέλει να περάσει τα Χριστούγεννα με τον αγαπημένο της.

Στο πανέμορφο ελβετικό θέρετρο και το επιβλητικό σαλέ που έχει την ανεξίτηλη σφραγίδα του πατέρα της καπετάν Γιάννη Λάτση θα περάσει τα δύσκολα φετινά της Χριστούγεννα και η ντελικάτη κυρία των επιχειρήσεων Μαριάννα Λάτση. Πρώτη χρονιά χωρίς τον Νίκο Κούρκουλο και με την απουσία του να σκιάζει τη λάμψη της γιορτής, η γλυκιά Μαριάννα θα περάσει ήσυχα και οικογενειακά μαζί με τη μητέρα της Εριέττα Λάτση, την κόρη της Εριέττα Κούρκουλου και την αγαπημένη της ξαδέλφη Νέλλη Δόξα. Η τελευταία θα βρεθεί στο πλευρό της Μαριάννας Λάτση μετά το καθιερωμένο ρεβεγιόν του «Εκάλη Club», δίνοντας περισσότερη έμφαση στο οικογενειακό τραπέζι και στην αναγκαία για εκείνη χαλάρωση με θέα το χιονισμένο τοπίο.

Το ζεύγος Γιώργου και Έλενας Ντάβλα, αλλά και η καλή τους φίλη Ρίτα Αττάλα με το σύντροφό της, μεγαλοδικηγόρο Θωμά Μάρκου θα τραγουδήσουν και αυτοί το «Μerry Christmas» στο κοσμοπολίτικο Γκστάαντ ή μάλλον θα το τραγουδήσει εκ μέρους όλων ο αεικίνητος PR man και θα διασκεδάσουν οι πάντες μαζί του, καθώς είναι πάντα η ψυχή της παρέας!

Στο Σεν Μόριτζ
Στο κοσμοπολίτικο θέρετρο των Ελβετικών Άλπεων θα βρεθεί τα Χριστούγεννα η ψυχή των ιδρυμάτων ΕΛΠΙΔΑ και ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη με το σύζυγό της Βαρδή Βαρδινογιάννη, τα παιδιά τους Γιάννη και Μελίσσα και τα εγγόνια της. Η κ. Βαρδινογιάννη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα λευκά Χριστούγεννα τόσο του Γκστάαντ όσο και του Σεν Μόριτζ, αλλά φέτος επέλεξε να ξεκουραστεί στο δεύτερο μετά από πληθώρα υποχρεώσεων και ταξιδιών που είχε στο φορτωμένο της πρόγραμμα.

Στον τροπικό των εορτών
Ο Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας και συλλέκτης Δάκης Ιωάννου θα περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων κάνοντας σκι στη θάλασσα και ηλιοθεραπεία στα νησιά της Καραϊβικής μαζί με όλη του την οικογένεια, τη σύζυγό του Λέτα, την κόρη του Μαρία με το σύζυγό της Τζόνυ Καλημέρη και τα εγγόνια του. Αντί για γκι και ου, η οικογένεια Ιωάννου προτίμησε να ανταλλάξει ευχές για τις γιορτές κάτω από τους κοκοφοίνικες, κάνοντας μπάνιο στα τιρκουάζ νερά και spa για relax από τη συσσωρευμένη κούραση των τελευταίων μηνών.

Λίγο πιο νότια, στη Λατινική Αμερική, θα κάνει τα πιο συμβολικά και ζεστά Χριστούγεννα της ζωής του ο εφοπλιστής Νίκος Βερνίκος με τη σύζυγό του, επιχειρηματία των «Νottos Galleries» Βαρβάρα Βερνίκου και τις τρεις κόρες τους. Θα επαναλάβει, για να γιορτάσει την επέτειο των 30 χρόνων του γάμου του, το ταξίδι του μέλιτος που έκανε τότε στη Λατινική Αμερική με τη σύζυγό του. Άλλωστε, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θέλουν να βρίσκονται στο μοναδικό Ρίο ντε Τζανέιρο, με τα εκατομμύρια πυροτεχνήματα να συνθέτουν ένα πολύφωτο ουρανό όταν θα ανταλλάσσουν το πρώτο φιλί για το νέο έτος χορεύοντας σάλσα μαζί με χιλιάδες Βραζιλιάνους.

Τροπική Πρωτοχρονιά σκέφτεται να περάσει και ο επιχειρηματίας Άρης Βωβός με τη σύζυγό του Βίκυ, κάνοντας μια απόδραση στις εξωτικές Μαλδίβες, τις οποίες λατρεύουν και οι δύο. Εκεί prive θα κολυμπήσουν δίπλα στους λευκούς καρχαρίες, θα θαυμάσουν τα πολύχρωμα κοράλλια και θα χαρούν ατέλειωτες ώρες περιποίησης στο εκπληκτικό spa, ενώ θα αλλάξουν το χρόνο πάνω στη waterfront villa τους με σαμπάνια, χαβιάρι και θέα στον απέραντο Ινδικό Ωκεανό.

Στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη
Δύο δυναμικοί εκπρόσωποι των κοσμικών και μοδάτων celebrities είναι η κομψή Άννα Κούμπα και ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς. Και ως εκ τούτου θα πετάξουν η πρώτη για την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη, όπου θα περάσει οικογενειακά τις γιορτές με θέα ένα από τα μεγαλύτερα χριστουγεννιάτικα έλατα του κόσμου, και για το αριστοκρατικό Λονδίνο ο δεύτερος, για να πιει τη σαμπάνια του μέσα στη χρυσή λιμουζίνα Rolls Royce που θα τον πηγαίνει βόλτα μαζί με την υψηλή συντροφιά του στο νυχτερινό Λονδίνο δίπλα στον Τάμεση λίγο πριν από το ρεβεγιόν.

Από την κατάφωτη Νέα Υόρκη, όμως, θα περάσουν και οι Θωμάς και Νατάσσα Λιακουνάκου, οι οποίοι με συντροφιά τους τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και τη γυναίκα του Ελένη θα πετάξουν στη συνέχεια για σκι στο Άσπεν στο breathless Κολοράντο, για να περάσουν ονειρικές γιορτές σε ένα μοναδικού κάλλους χιονισμένο τοπίο.