Γκεστ στο «Νip Τuck»

26.12.2007
Μπορεί εμείς από τον επόμενο μήνα να τον βλέπουμε σε ρόλο γιάπι στη νέα σειρά του Alpha «Αmore Μio», εκείνος όμως ετοιμάζεται για ιατρική αποστολή στο Χόλιγουντ!

Από τον Γιάννη Πολέμη


Μπορεί εμείς από τον επόμενο μήνα να τον βλέπουμε σε ρόλο γιάπι στη νέα σειρά του Alpha «Αmore Μio», εκείνος όμως ετοιμάζεται για ιατρική αποστολή στο Χόλιγουντ!

Ο λόγος για τον Νίκο Ψαρρά, ο οποίος δέχθηκε πρόταση από γνωστό ατζέντη του Χόλιγουντ, προκειμένου να συμμετάσχει στα κάστινγκ που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα για κάποιες γκεστ εμφανίσεις στη διάσημη δραματική σειρά «Νip Τuck», η οποία σοκάρει αλλά και γοητεύει το τηλεοπτικό κοινό με τον ωμό τρόπο που καταγράφει τις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η σειρά που στη χώρα μας προβάλλεται από το Star βρίσκεται ήδη στον πέμπτο κύκλο της στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι δύο διάσημοι πλαστικοί Σον ΜακΝαμάρα και Κρίστιαν Τρόι έχουν μετακομίσει από το Σικάγο στo Λος Άντζελες.

«Η πρόταση όντως ισχύει, ωστόσο ο Νίκος δεν έχει πάρει ακόμη οριστική απόφαση αν θα πάρει μέρος στο κάστινγκ, και αυτό γιατί τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι πολύ πιεσμένος επαγγελματικά στην Ελλάδα», ανέφερε στενός συνεργάτης του γνωστού ηθοποιού.

Πράγματι, ο Νίκος Ψαρράς αυτή την περίοδο τρέχει και δεν φτάνει, καθώς, εκτός από τα γυρίσματα της νέας κομεντί του Alpha, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη Νικολέττα Καρρά, ξεκινάει πρόβες στο ρόλο του Ορέστη για την «Ιφιγένεια εν Ταύροις», που θα ανέβει το καλοκαίρι στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία Γιώργου Μιχαηλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συντελεστές του «Νip Τuck», μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής Ράιαν Μέρφι, αποφάσισαν να γίνει η πρόταση στον Έλληνα ηθοποιό, αφού πρώτα είδαν κάποια από τα επεισόδια του «Κόκκινου κύκλου» στα οποία πρωταγωνίστησε την προηγούμενη τηλεοπτική περίοδο. Στην απόφαση μέτρησε βέβαια και η εμπειρία που διαθέτει ο ηθοποιός από το Χόλιγουντ, καθώς είναι γνωστό πως για περίπου έξι χρόνια βρισκόταν στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα περισσότερα εκ των οποίων στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, εκτός από κάποιους ρόλους σε ταινίες, είχε πραγματοποιήσει και ένα διαφημιστικό για λογαριασμό γνωστού αναψυκτικού.

Αν και ο ηθοποιός θα αποφασίσει τελικά τι θα κάνει αμέσως μετά τις γιορτές, και μόνο η πρόταση που του έχει γίνει θεωρείται πολύ σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς πως ακόμη και η Μαντόνα αυτοπροτάθηκε στους παραγωγούς προκειμένου να πάρεις μέρος στα νέα επεισόδια της σειράς.