Χώρια δεν μπορούνε

27.12.2007
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάααλος! Δεν εξηγούνται αλλιώς τα «καυτά» φιλιά του Σταύρου Νιάρχου με την Πάρις Χίλτον σε κλαμπ του Μαϊάμι. Ο γιος του Έλληνα εφοπλιστή μπορεί εδώ και καιρό να ζούσε τη ζωή του μακριά από τη διάσημη κληρονόμο

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάααλος! Δεν εξηγούνται αλλιώς τα «καυτά» φιλιά του Σταύρου Νιάρχου με την Πάρις Χίλτον σε κλαμπ του Μαϊάμι. Ο γιος του Έλληνα εφοπλιστή μπορεί εδώ και καιρό να ζούσε τη ζωή του μακριά από τη διάσημη κληρονόμο, όμως η 26άχρονη Πάρις δεν τον έχει βγάλει από το μυαλό της. Έτσι, στην πρώτη ευκαιρία φρόντισε να βρεθεί και πάλι στο πλευρό του.

Φυσικά, πριν φτάσει στην επανασύνδεση φρόντισε να δώσει τα παπούτσια στο χέρι στο μοντέλο Άλεξ Βάγκο, με τον οποίο έβγαινε τελευταία.

Οι έξοδοί της με το μοντέλο, που στον ελεύθερο χρόνο του εκτελούσε και χρέη delivery boy (!), κατά πως φαίνεται δεν ήταν τίποτε περισσότερο από προπέτασμα καπνού. Ο ιδανικός τρόπος για να ρίχνει στάχτη στα μάτια. Όχι μόνο των παπαράτσι, που την κυνηγάνε σε κάθε της βήμα, αλλά ενδεχομένως και στην οικογένεια του Σταύρου, που δεν είδε ποτέ με καλό μάτι αυτήν τη σχέση. Οι γονείς του, άλλωστε, τον είχαν προτρέψει να απομακρυνθεί από την Πάρις, αφού μόνο κακό του έκανε, τόσο στον τρόπο ζωής του όσο και στο όνομα της οικογένειάς τους!

Μια προτροπή, πάντως, που δεν ακολούθησε για πολύ ο νεαρός, αφού πλέον, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, έπεσε και πάλι στον έρωτα της «προβληματικής» κληρονόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, η Πάρις φρόντισε να του δείξει με τον «καλύτερο» τρόπο ότι εξακολουθεί να είναι «τρελαμένη» μαζί του. Τον είδε σε ένα κλαμπ του Μαϊάμι μαζί με κάποια κοπέλα και αμέσως έσπευσε στο τραπέζι τους, όπου και αντάλλαξε «βαριές» κουβέντες με τη συνοδό του 22άχρονου Σταύρου. Τα «γαλλικά», ωστόσο, ήταν μόνο η αρχή, αφού στη συνέχεια επιχείρησε να τη χαστουκίσει κιόλας!

Η παρέμβαση του Νιάρχου αλλά και των ανδρών ασφαλείας του κλαμπ σταμάτησαν το κακό πριν τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Η συνοδός του Νιάρχου αποχώρησε (σ.σ.: με τους παριστάμενους να υποστηρίζουν ότι αυτό έγινε και με τη βοήθεια των σεκιούριτι!) και ο Έλληνας γόνος συνέχισε τη διασκέδασή του με την Πάρις, φτάνοντας μάλιστα και στα «καυτά» φιλιά, τα οποία μάλλον επιβεβαίωσαν την επανασύνδεση του ζευγαριού.

ΝΙΚΟΣ ΖΑΜΠΑΡΑΣ