Κοντά στα παιδιά

02.02.2010
Η πρεμιέρα της ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ «Invictus» είχε ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς σηματοδότησε την έναρξη της εκστρατείας «1 GOAL - Εκπαίδευση για όλους», την οποία συντονίζει η ActionAid Hellas υπό την αιγίδα της Unesco, την υποστήριξη της ΕΠΟ και της Super League.

Η πρεμιέρα της ταινίας του Κλιντ Ίστγουντ «Invictus» είχε ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς σηματοδότησε την έναρξη της εκστρατείας «1 GOAL - Εκπαίδευση για όλους», την οποία συντονίζει η ActionAid Hellas υπό την αιγίδα της Unesco, την υποστήριξη της ΕΠΟ και της Super League. Στόχος της εκστρατείας είναι η συλλογή υπογραφών ώστε να ασκηθεί πίεση στον ΟΗΕ για την τήρηση του αναπτυξιακού του στόχου, που προβλέπει μέχρι το 2015 όλα τα παιδιά του κόσμου να μπορούν να πηγαίνουν στο σχολείο.

Τις ίδιες ημέρες πραγματοποιήθηκε η ετήσια επίσκεψη της ομάδας του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ. Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν αυτόγραφα και κυρίως χαμόγελα στα παιδιά και ευχαρίστησαν τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το έργο της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Εμείς αγωνιζόμαστε καθε Κυριακή. Εσείς αγωνίζεστε κάθε μέρα εδω και 20 χρόνια κοντά στα παιδιά». Κοντά στο σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ βρέθηκε και η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος με τον πρόεδρό της Θοδωρή Πανταλάκη, την υποδιοικήτρια Τίνα Λαζάρη και την προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Επικοινωνίας Φερενίκη Ξεκαλάκη. Ο πρόεδρος της ΑΤΕ, αφού συνεχάρη την πρόεδρο του συλλόγου, κ. Βαρδινογιάννη, προσέφερε το ποσό των 15.000, το οποίο προοριζόταν για εταιρικά δώρα, για τις ανάγκες του συλλόγου.