Πες το και θα γίνει

04.02.2010
Αγαπητή κυρία Τζοβάνα, θα ήθελα ο αρχισυντάκτης μου να με αφήνει να κοιμάμαι την Τρίτη μέχρι ό,τι ώρα θέλω και να μη με πιέζει να παραδίδω κοσμικά νωρίς νωρίς!

Αγαπητή κυρία Τζοβάνα, θα ήθελα ο αρχισυντάκτης μου να με αφήνει να κοιμάμαι την Τρίτη μέχρι ό,τι ώρα θέλω και να μη με πιέζει να παραδίδω κοσμικά νωρίς νωρίς! Μη γελάτε, διότι η Τζοβάνα Φραγκούλη μέσα από το site www.postmywish.com συνεχίζει διαδικτυακά την ιστορική τηλεοπτική εκπομπή «Πες το και θα γίνει» και πραγματοποιεί αμέτρητες ευχές καθημερινών ανθρώπων, σοβαρές και λιγότερο σοβαρές!

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη λειτουργίας του site πραγματοποιήθηκε η ευχή της υπεραιωνόβιας αθλήτριας της σφυροβολίας από την Αυστραλία, Ρουθ Φριθ, η οποία στα 101 χρόνια της εξακολουθεί να προπονείται και να αγωνίζεται, κρατώντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ, να επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία, την πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Χανδρής Metropolitan» τα εκπαιδευτήρια «Καίσαρη» καθώς και γνωστά πρόσωπα των Αθηνών υποδέχτηκαν τη γνωστή αθλήτρια και τη συνεχάρησαν για τη σπουδαία πορεία της στον αθλητισμό. Η ίδια ευχαρίστησε το postmywish.com προσφέροντας 5.000 ευρώ για να πραγματοποιηθεί η επόμενη ευχή (η δικιά μου γίνεται και δωρεάν πάντως!).