«Πάγωσε» ο έρωτάς τους

22.01.2008
Τι συμβαίνει με τη Γωγώ Μπρέμπου και τον Κώστα Κάππα; Σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες σε καλλιτεχνικά πηγαδάκια, το ζευγάρι έτσι αθόρυβα που έσμιξε πριν από περίπου πέντε χρόνια το ίδιο σιωπηρά χώρισε.
Τι συμβαίνει με τη Γωγώ Μπρέμπου και τον Κώστα Κάππα; Σύμφωνα με όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες σε καλλιτεχνικά πηγαδάκια, το ζευγάρι έτσι αθόρυβα που έσμιξε πριν από περίπου πέντε χρόνια το ίδιο σιωπηρά χώρισε. Οι ίδιοι, όπως πάντα, τηρούν σιγήν ιχθύος, αλλά ουδέν κρυπτόν από τη showbiz, που προσκλητήριο γάμου περίμενε και τελικά έμαθε για χωρισμό.

Ενα από τα πιο αθόρυβα αλλά και πιο αγαπημένα ζευγάρια ήταν η Γωγώ Μπρέμπου και ο Κώστας Κάππας, που πριν από περίπου πέντε χρόνια ένιωσαν το φτερωτό θεό να αγγίζει τις καρδιές τους. Από τότε όλη η showbiz γνώριζε ότι οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί και ζούσαν ένα δυνατό έρωτα, ενώ προγραμμάτιζαν να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Αν και οι ίδιοι δεν αναφέρονται ποτέ δημόσια για τα προσωπικά τους και κρατάνε πάντα χαμηλούς τόνους, είναι γνωστό στους καλλιτεχνικούς κύκλους ότι επρόκειτο για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, με ποιότητα στη σχέση τους και πολλά καλλιτεχνικά όνειρα. Φαίνεται όμως ότι ο χρόνος που φθείρει τα πάντα έφθειρε και αυτό που ένιωθαν και αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Κάποιες πηγές από τον καλλιτεχνικό χώρο αναφέρουν ότι ίσως πρόκειται απλώς για μια κρίση στη σχέση τους, η οποία μάλιστα έγινε αισθητή όταν οι δυο τους βρέθηκαν σε πριβέ πάρτι του ΑΝΤ1 για ηθοποιούς και εργαζόμενους και ήταν ψυχροί ο ένας απέναντι στον άλλο, ενώ δεν αντάλλαξαν ούτε μια κουβέντα. Όλοι τότε σχολίασαν αυτή τους τη συμπεριφορά και άρχισαν να διαρρέουν οι πρώτες φήμες περί χωρισμού τους και για το ότι το προσκλητήριο του γάμου που όλοι περίμεναν θα αργήσει πολύ

Ο καλός φίλος και των δύο νεαρών ηθοποιών Μάριος Αθανασίου προσπάθησε εκείνο το βράδυ να τους φέρει πιο κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε. Κάποιοι είπαν ότι, όπως πάντα, το ζευγάρι δεν ήθελε να δώσει τροφή για σχόλια, αλλά με το δεδομένο ότι το πάρτι ήταν πριβέ και δεν επιτρέπονταν οι κάμερες και οι φωτογράφοι, όλοι αναρωτήθηκαν γιατί υπήρχε αυτός ο πάγος ανάμεσά τους, αφού ήταν γνωστός ο δεσμός τους. Από τότε λοιπόν ξεκίνησαν οι φήμες και τις τελευταίες μέρες στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια λέγεται ότι δεν πρόκειται απλώς για μια κρίση, αλλά για ένα μεγάλο έρωτα που έσβησε. Αλήθεια ή ψέματα θα φανεί, καθώς κάποια στιγμή οι δυο τους θα συναντηθούν, οπότε η συμπεριφορά τους θα επιβεβαιώσει αν πρόκειται για οριστικό χωρισμό ή όχι. Πάντως, αυτοί που τους ξέρουν δεν πιστεύουν ότι μια τόσο μεγάλη αγάπη μπορεί να τέλειωσε τόσο γρήγορα και ελπίζουν ότι θα είναι κάτι που θα περάσει σύντομα, ένα «σύννεφο» στη σχέση τους που θα διαλυθεί.