Ο Τζουντ Λο συνάντησε επιτέλους τη μαμά της κόρης του

01.03.2010
Τα τελευταία νέα θέλουν τον 37χρονο ηθοποιό να κάθεται επιτέλους στο ίδιο τραπέζι μαζί με την Σαμάνθα Μπουρκ (Samantha Burke) -και τον δικηγόρο του- και να συζητούν τις λεπτομέρειες για τη διατροφή της 5 μηνών κόρης τους.


Τα τελευταία νέα θέλουν τον 37χρονο ηθοποιό να κάθεται επιτέλους στο ίδιο τραπέζι μαζί με την Σαμάνθα Μπουρκ (Samantha Burke) -και τον δικηγόρο του- και να συζητούν τις λεπτομέρειες για τη διατροφή της 5 μηνών κόρης τους.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Τζουντ Λο (Jude Law) συνάντησε το 24χρονο μοντέλο από τότε που γεννήθηκε η μικρή Σοφία (Sophia). Ή μάλλον, από τότε που έγινε γνωστό ότι η Σαμάνθα περίμενε το παιδί του.

Αρχικά και ενόψει την συνάντησης με την Μπουρκ το Σαββατοκύριακο στο Μαϊάμι, ο Λο είχε μια 6ωρη συνεργασία με τον δικηγόρο του Μορίς Κάτνερ (Maurice Kutner) την περασμένη Πέμπτη.

Ο ηθοποιός που πρόσφατα αναθέρμανε τη σχέση του με την πρώην αρραβωνιαστικιά του, Σιένα Μίλερ (Sienna Miller), έδειχνε μάλλον αναστατωμένος καθώς έφτανε στο αεροδρόμιο της πόλης την προηγούμενη ημέρα. Σημειώνουμε ότι η μικρή Σοφία γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο και ο μπαμπάς της δεν ήταν παρών.

Η σύλληψή της, έγινε ύστερα από ένα βράδυ που πέρασαν οι γονείς της μαζί αφού γνωρίστηκαν σύντομα σε ένα νάιτκλαμπ της Νέας Υόρκης στη διάρκεια των γυρισμάτων του "Σερλοκ Χολμς" τον Δεκέμβριο του 2008.

Πρόκειται για το τέταρτο παιδί του Τζουντ -μετά τα τρία που έχει με την πρώην σύζυγό του, Σάντι Φροστ (Sadie Frost)- αλλά το πρώτο της Σαμάνθα.

Όσο βρίσκονται στο Μαϊάμι, η Μπουρκ μαζί με το μωρό και τη μητέρα της Λία (Lea) μένουν στο υπερπολυτελές "Mandarin Oriental Ηotel".

Η συζήτηση στην οποία μπήκαν οι δύο μεριές αφορά στην ανατροφή και τα έξοδα της μικρής Σοφίας. Ο διάσημος μπαμπάς της αναμένεται να καλύψει όλα τα έξοδα για τα επόμενα 18 χρόνια της ζωής της.

Το σύνολο υπολογίζεται να είναι μεγαλύτερο από £2 εκατομμύρια (€2.205.000), συμπεριλαμβανομένου και του ποσού των £5.000 (€5.500 περίπου) που θα καταβάλει κάθε μήνα για δίδακτρα και ιατρικά έξοδα.

Η κυρία Μπουρκ, ξεκίνησε μια "συνεπή" διαδικτυακή αναμετάδοση των νέων για την εγκυμοσύνη της από τις πρώτες κιόλας μέρες. Σε μια συνέντευξή της τον περασμένο Οκτώβριο είχε πει ότι εκείνος δεν είχε γνωρίσει ακόμη την κόρη του.

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας "Sun": "Ο Τζουντ ήταν κάπως ταραγμένος σχετικά με τη συνάντηση. Η εγκυμοσύνη μπορεί να μην ήταν προγραμματισμένη αλλά εκείνος θέλει να κάνει το σωστό. Εξάλλου και να θέλει, δεν μπορεί να κρυφτεί. Μόλις η Σοφία μπορέσει να χρησιμοποιήσει το Ίντερνετ θα μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα για τον μπαμπά της".

Ο Λο παραδέχτηκε αρχικά ότι επρόκειτο να γίνει πατέρας ξανά τον Ιούλιο, αρνούμενος όμως να δώσει στη δημοσιότητα την ταυτότητα της μητέρας.

Λέγεται μάλιστα ότι ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας για να επιβεβαιωθεί η σχέση του, παρόλο που δεσμεύτηκε από την αρχή ότι θα "αναλάμβανε" τα παιδί αν ήταν δικό του.

Εκείνη την εποχή, οι απαιτήσεις του για το τεστ DNA, είχαν εκνευρίσει την οικογένεια του μοντέλου, που επέμενε ότι εκείνος ήταν ο πατέρας, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς από έναν άγγλο τζέντλεμαν.