Ποιος θέλει νεκρή την Εύα

29.04.2010
Τα χειρότερα έρχονται για την Εύα (Φαίη Ξυλά) στα «Μυστικά της Εδέμ». Η πολύπαθη ηρωίδα γλίτωσε μεν από την αυτοκτονία, αλλά θα γίνει στόχος πληρωμένων δολοφόνων, και όχι μία, αλλά δύο φορές!

Τα χειρότερα έρχονται για την Εύα (Φαίη Ξυλά) στα «Μυστικά της Εδέμ». Η πολύπαθη ηρωίδα γλίτωσε μεν από την αυτοκτονία, αλλά θα γίνει στόχος πληρωμένων δολοφόνων, και όχι μία, αλλά δύο φορές!

To φοβερό συγγραφικό δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση ξέρει να κρατάει το κοινό με κομμένη την ανάσα. Και παρόλο που κρατάνε τις εξελίξεις σαν επτασφράγιστο μυστικό, το ΛΟΙΠΟΝ κατάφερε να μάθει ποια είναι η ηρωίδα που την έχει... άσχημα από τις εξελίξεις. Όλα κινούνται γύρω από το μωρό που κυοφορεί η Εύα, γιατί μπορεί μεν η Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου) να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να προστατέψει τη νύφη της, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν κι άλλοι κακοί (σ.σ.: παλιοί ή καινούργιοι είναι νωρίς ακόμα για την αποκάλυψη) που θέλουν την Εύα νεκρή, ώστε να μη γεννηθεί αυτό το παιδί!

Έτσι, θα δούμε πληρωμένους δολοφόνους να προκαλούν τροχαίο ατύχημα με θύμα την Εύα. Αν και παλιότερα υπήρχε σκέψη σε αυτή τη σκηνή η Εύα να χάνει το μωρό, τελικά κι εκείνη και το μωρό θα επιζήσουν, ενώ η παρέα της «Φεγγαρόπετρας» θα συσπειρωθεί περισσότερο θέλοντας να την προστατέψει.

Κι ενώ ο Στέφανος θα ζει τον έρωτά του με τη Μελίτα (Χρύσα Παπά), η απόπειρα δολοφονίας θα τον ταρακουνήσει για τα καλά, ενώ πριν καλά καλά συνέλθουν όλοι από το σοκ ...με την Αντιγόνη να είναι πυρ και μανία με το γιο της και να «μασάει» σίδερα στη φυλακή... θα έρθει και το δεύτερο χτύπημα από τους πληρωμένους δολοφόνους.

Κάποιος ή κάποιοι θέλουν πάση θυσία την Εύα νεκρή και δεν θα καταθέσουν τα όπλα. Όμως, η Εύα και το μωρό της αποδεικνύονται εφτάψυχοι κι ενώ η αστυνομία ψάχνει για το ποιος ή ποια μπορεί να θέλει νεκρή την Εύα και σκαλίζει το παρελθόν της οικογένειας Λαζαρίδη, η Αντιγόνη αποφυλακίζεται λόγω αμφιβολιών για το θάνατο του Χατζηβασιλείου και είναι αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Το ίδιο όμως κάνει και η Αμαλία (Βάνα Πεφάνη), που ψάχνει για τη διαθήκη, η οποία κρύβει ένα μεγάλο μυστικό...