Τάκη, θέλω να συνεργαστούμε

08.02.2008
Οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και λίγο καιρό εμφανίζουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας που θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη!

Οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία εδώ και λίγο καιρό εμφανίζουν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας που θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη! Ο Τάκης Ζαχαράτος και ο διαχρονικός (πλέον) Χάρρυ Κλυνν, σύμφωνα με τη φημολογία, πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο θεατρικό σανίδι. Ως ιδέα είναι εξαιρετική, αλλά κατά πόσο ευσταθούν οι φήμες και πόσο πιθανό είναι μια τέτοια συνεργασία να πραγματοποιηθεί; Φαντάζεστε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας και να ακούσουν τα αφτιά μας σε μια πιθανή συνύπαρξη του μοναδικού Τάκη Ζαχαράτου με τον ασυναγώνιστο Χάρρυ Κλυνν!

Η χαρά μας, όμως, δεν κράτησε για πολύ, αφού ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας διέψευσε τη φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες. «Έφτασε και στα δικά μου αφτιά η είδηση περί συνεργασίας μου με τον Τάκη Ζαχαράτο. Πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο και ταλαντούχο καλλιτέχνη, με τον οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε πράγματι μια υπέροχη παράσταση, όμως δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν υφίσταται». Ο Χάρρυ Κλυνν αυτή την περίοδο βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα, πρωταγωνιστώντας στην παράσταση «Αγάντα» με Θεσσαλονικείς ηθοποιούς. Μας μίλησε και για αυτή την παράσταση φανερά ευχαριστημένος: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την αγάπη του κόσμου εδώ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι συγκινημένος με τον τρόπο που με αντιμετωπίζουν». Ο καλλιτέχνης θα παραμείνει στη συμπρωτεύουσα τουλάχιστον μέχρι το Πάσχα, αφού η προσέλευση του κοινού στο Θέατρο «Αθήναιον» είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ