Ταξίδι-αστραπή στο Μιλάνο

25.02.2008
Πηγαίνω στο Μιλάνο μαζί με τη σύζυγό μου για λίγες μέρες ξεκούρασης, μας είπε ο Γιάννης Πλούταρχος χωρίς να ακολουθήσει καμία από τις τυπικές διαδικασίες παραχώρησης δηλώσεων, αλλά ως φίλος προς φίλους και όχι για να μας επιδείξει το ζηλευτό προορισμό του ταξιδιού του.

Πηγαίνω στο Μιλάνο μαζί με τη σύζυγό μου για λίγες μέρες ξεκούρασης, μας είπε ο Γιάννης Πλούταρχος χωρίς να ακολουθήσει καμία από τις τυπικές διαδικασίες παραχώρησης δηλώσεων, αλλά ως φίλος προς φίλους και όχι για να μας επιδείξει το ζηλευτό προορισμό του ταξιδιού του. Με ένα μακρύ, καστόρινο καφέ παλτό από αντιλόπη, τζιν παντελόνι Cavalli και μπλε πουκάμισο Valentino «συλλάβαμε» τον Γιάννη Πλούταρχο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό το Μιλάνο, την ίδια μέρα που αναχωρούσε και η Καλομοίρα για τη Νέα Υόρκη.

Συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρία και κρατούσαν και οι δύο ελάχιστες αποσκευές, αφού το ταξίδι τους είχε κύριο σκοπό τα ψώνια, αλλά και θα διαρκούσε μόνο τρεις ημέρες! Όσες δηλαδή μπορούσε να εξασφαλίσει με το ρεπό του από το πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται στην οδό Πειραιώς.

Ο Γιάννης άδραξε την ευκαιρία του ελάχιστου ελεύθερου χρόνου που διέθετε και οργάνωσε ένα ταξίδι-αστραπή, προκειμένου να κάνει μια ευχάριστη έκπληξη στην αγαπημένη του σύζυγο, αλλά και να φρεσκάρει την γκαρνταρόμπα του με νέες δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών. Κι αυτό είναι κάτι που συνηθίζει ο Γιάννης Πλούταρχος, γι αυτό και δεν είναι τυχαίο που συγκαταλέγεται στους πλέον καλοντυμένους Έλληνες τραγουδιστές. τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία σε παπούτσια, ζώνες και αξεσουάρ και φροντίζει να τα διαλέγει μόνος του, χωρίς τη βοήθεια στυλίστα.

Με την ευκαιρία μάλιστα των αγορών του Γιάννη και η σύζυγός του, η οποία φημίζεται για την κομψότητά της, αποφάσισε να επισκεφτεί τις μπουτίκ των γνωστών σχεδιαστών στην πρωτεύουσα της μόδας.

«Θα πάω με τη σύζυγό μου στο Μιλάνο για λίγες μέρες για να ξεκουραστούμε», ήταν η απάντηση του Γιάννη Πλούταρχου στην ερώτησή μας σχετικά με το σκοπό του ταξιδιού του.

Γ.Α.