Ο αγγελιοφόρος της Ελπίδας

18.05.2010
Ο Σάκης Ρουβάς σκόρπισε χαρά και χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα».

Ο Σάκης Ρουβάς σκόρπισε χαρά και χαμόγελα στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα». Ο Έλληνας σταρ είναι ο αγγελιοφόρος της «Ελπίδας» και συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση των στόχων του συλλόγου μέσα από το κοινωνικό πρόγραμμα argoodaki της goody’s.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής επισκέφθηκε τον ξενώνα στου Γουδή και παρέδωσε στην πρόεδρο του συλλόγου Μαριάννα Βαρδινογιάννη την επιταγή των 300.000 ευρώ, ποσό που συγκεντρώθηκε μέσα από την εκστρατεία αγάπης argoodaki για τον εξοπλισμό τεσσάρων μονάδων ημερήσιας νοσηλείας του πρώτου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα, που θα εγκαινιαστεί σε λίγους μήνες.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Σάκη Ρουβά αλλά και τον Σωτήρη Σεϊμανίδη, γενικό διευθυντή κλάδου υπηρεσιών εστίασης και ψυχαγωγίας της vivartia, για την πολύτιμη βοήθειά τους, που στοχεύει στην ανακούφιση εκατοντάδων παιδιών που υποφέρουν. Οι μικροί θαυμαστές του Σάκη Ρουβά φωτογραφήθηκαν μαζί του κι εκείνος τους μοίρασε αυτόγραφα και δώρα.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ