Καυτό σορτς, βρεγμένο μπλουζάκι και καλό καλοκαίρι!

27.06.2011
Κάθε φωτογράφηση της Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio), του διάσημου Αγγέλου της Victoria's Secret είναι ένα μικρό γεγονός. Όχι μόνο γιατί αποδεικνύει ότι η σέξι Βραζιλιάνα είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, αλλά κυρίως γιατί ως εργαζόμενο κορίτσι και τρυφερή μητέρα καταφέρνει να είναι πιο χαλαρή από όλους γύρω της. Φανερά ενθουσιασμένη για την καμπάνια της εταιρίας Colcci, η φωτογράφηση της οποίας έλαβε χώρα - που αλλού - σε μια εξωτική παραλία του Ριο Ντε Τζανέιρο, η Αμπρόσιο έγραψε στο τουίτερ της πώς ξεκινάει η φωτογράφηση και χάθηκε στην ακροθαλασσιά φορώντας ένα ροζ μαγιό. Ο φωτογραφικός φακός δεν μπορούσε παρά να είναι κολλημένος πάνω της, αγνοώντας για ώρα τον Άστον Κούτσερ, το έτερο μοντέλο της καμπάνιας, που περίμενε υπομονετικά για να έρθει η δική του σειρά να φωτογραφηθεί. Το καλοκαίρι είναι σέξι... και η Αλεσάντρα μετά τη βόλτα της στην παραλία γύρισε και ένα βιντεάκι με τίτλο «SUMMER», όπου υπό τους ήχους των Led Zeppelin χορεύει βρεγμένη και μας εύχεται «Καλό Καλοκαίρι». *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Κάθε φωτογράφηση της Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio), του διάσημου Αγγέλου της Victoria's Secret είναι ένα μικρό γεγονός. Όχι μόνο γιατί αποδεικνύει ότι η σέξι Βραζιλιάνα είναι από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, αλλά κυρίως γιατί ως εργαζόμενο κορίτσι και τρυφερή μητέρα καταφέρνει να είναι πιο χαλαρή από όλους γύρω της.

Φανερά ενθουσιασμένη για την καμπάνια της εταιρίας Colcci, η φωτογράφηση της οποίας έλαβε χώρα - που αλλού - σε μια εξωτική παραλία του Ριο Ντε Τζανέιρο, η Αμπρόσιο έγραψε στο τουίτερ της πώς ξεκινάει η φωτογράφηση και χάθηκε στην ακροθαλασσιά φορώντας ένα ροζ μαγιό. Ο φωτογραφικός φακός δεν μπορούσε παρά να είναι κολλημένος πάνω της, αγνοώντας για ώρα τον Άστον Κούτσερ, το έτερο μοντέλο της καμπάνιας, που περίμενε υπομονετικά για να έρθει η δική του σειρά να φωτογραφηθεί.

Το καλοκαίρι είναι σέξι... και η Αλεσάντρα μετά τη βόλτα της στην παραλία γύρισε και ένα βιντεάκι με τίτλο «SUMMER», όπου υπό τους ήχους των Led Zeppelin χορεύει βρεγμένη και μας εύχεται «Καλό Καλοκαίρι».

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook
εδώ!