Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing

06.09.2011
Ποιος δε θυμάται την Μπέιμπ από το Dirty Dancing, τη συμπαθέστατη μικρή και αθώα κοπέλα που ο Πάτρικ Σουέιζι (Patrick Swayze )μύησε στα μυστικά του χορού και του... έρωτα; Η 50χρονη σήμερα Τζένιφερ Γκρέι (Jennifer Grey) έχει γίνει αγνώριστη, καθώς έχει προβεί σε σειρά πλαστικών εγχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, αρχικά άλλαξε τη μύτη της και κατόπιν τράβηξε μέχρι εκεί που δεν πάει το πρόσωπό της για να εξαφανίσει τις ρυτίδες της. Μάλιστα πέρσι που συμμετείχε (και κέρδισε) στο αμερικανικό Dancing with the Stars ήθελε και πάλι να «φτιαχτεί» λίγο, όμως ευτυχώς ο σύζυγός της - ηθοποιός Κλαρκ Γκρεγκ (Clark Gregg) - με γλυκόλογα την έπεισε να σταματήσει προτού μεταμορφωθεί σε ... Μάικλ Τζάκσον. Ξεφούσκωσαν τα μαλλιά της Πέγκι Μπάντι Η κατάντια του θρυλικού «Μπούκερ» Μα πως έγινε έτσι αφάνα ο Ρος (Φιλαράκια); Πόσο άλλαξε η γυναικάρα με τα κόκκινα; Η σερβιτόρα φωτιά Ντέιζι (Ντιούκς) σήμερα Λίντα Χάμιλτον: Η ωραία που έγινε τέρας Αγνώριστη σήμερα η Μπέιμπι από το Dirty Dancing Πώς είναι σήμερα το ζευγάρι του TOP GUN Σέξι και δυναμική και σήμερα η Ζήνα! *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Ποιος δε θυμάται την Μπέιμπ από το Dirty Dancing, τη συμπαθέστατη μικρή και αθώα κοπέλα που ο Πάτρικ Σουέιζι (Patrick Swayze )μύησε στα μυστικά του χορού και του... έρωτα;
Η 50χρονη σήμερα Τζένιφερ Γκρέι (Jennifer Grey) έχει γίνει αγνώριστη, καθώς έχει προβεί σε σειρά πλαστικών εγχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, αρχικά άλλαξε τη μύτη της και κατόπιν τράβηξε μέχρι εκεί που δεν πάει το πρόσωπό της για να εξαφανίσει τις ρυτίδες της.
Μάλιστα πέρσι που συμμετείχε (και κέρδισε) στο αμερικανικό Dancing with the Stars ήθελε και πάλι να «φτιαχτεί» λίγο, όμως ευτυχώς ο σύζυγός της - ηθοποιός Κλαρκ Γκρεγκ (Clark Gregg) - με γλυκόλογα την έπεισε να σταματήσει προτού μεταμορφωθεί σε ... Μάικλ Τζάκσον.

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!