Τσιτσίδι η Όλγα Φαρμάκη στη Ρουμανία

06.09.2011
Μετά το Κατερινάκι έρχεται η "φρεγάτα" Όλγα Φαρμάκη να μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό. Η πανέμορφη ζουμερή Όλγα μας φωτογραφήθηκε γυμνή για το τεύχος του Σεπτεμβρίου στο Playboy Ρουμανίας και ανέβασε τις μετοχές των Ελληνίδων κατακόρυφα. Η Όλγα έχει ξαναπετάξει τα ρούχα της παλιότερα για το ελληνικό και το ολλανδικό Playboy και φυσικά έκανε πάταγο. Η μελαχρινή ομορφιά της Όλγας σαγήνευσε τους Ρουμάνους υπεύθυνους του περιοδικού Playboy. Η γνωριμία έγινε σε ένα από τα περίφημα πάρτι του περιοδικού. Εκείνοι έσπευσαν να της κλείσουν φωτογράφηση και να παινέσουν όχι μόνο τα αναμφισβήτητα σωματικά της προσόντα, αλλά και το όμορφο χαμόγελό της... χαρακτηρίζοντάς το «τεράστιο προσόν». *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Μετά το Κατερινάκι έρχεται η "φρεγάτα" Όλγα Φαρμάκη να μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό. Η πανέμορφη ζουμερή Όλγα μας φωτογραφήθηκε γυμνή για το τεύχος του Σεπτεμβρίου στο Playboy Ρουμανίας και ανέβασε τις μετοχές των Ελληνίδων κατακόρυφα. Η Όλγα έχει ξαναπετάξει τα ρούχα της παλιότερα για το ελληνικό και το ολλανδικό Playboy και φυσικά έκανε πάταγο.

Η μελαχρινή ομορφιά της Όλγας σαγήνευσε τους Ρουμάνους υπεύθυνους του περιοδικού Playboy. Η γνωριμία έγινε σε ένα από τα περίφημα πάρτι του περιοδικού. Εκείνοι έσπευσαν να της κλείσουν φωτογράφηση και να παινέσουν όχι μόνο τα αναμφισβήτητα σωματικά της προσόντα, αλλά και το όμορφο χαμόγελό της... χαρακτηρίζοντάς το «τεράστιο προσόν».

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!
*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!