Γδύσε τις... φίλες σου και κέρδισε!

02.09.2011
Γυρνάς ερωτικά βίντεο και μένουν στα αζήτητα; Να η ευκαιρία να γίνεις διάσημος και να ταξιδέψεις στο Playboy Mansion! Tο Dailymotion σε συνεργασία με το Playboy ψάχνουν ερασιτέχνες wannabe παραγωγούς ερωτικών βίντεο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να επιδείξουν κοφτερό μάτι, γρήγορο χέρι και αισθητική επιπέδου Playboy! Κάθε ενδιαφερόμενος στήνει το concept του, βρίσκει πρωταγωνίστρια -το λεγόμενο «τούμπανο»- βιντεοσκοπεί μέχρι 90 δευτ. και κάνει upload στο Dailymotion. Επιβάλλεται το αποτέλεσμα να είναι σέξι, αλλά όχι ολόγυμνο. Τα μπικίνι επιτρέπονται τα διάφανα εσώρουχα απαγορεύονται. Και όλοι -μπροστά και πίσω από τις κάμερες - πρέπει να έχουν κλείσει τα 18! Οι νικητές κερδίζουν ένα ταξίδι στην βίλα των οργίων, το περίφημο για τα πάρτι και τις κραιπάλες του Playboy Mansion στο Λος Άντζελες και μια ευκαιρία να κάνουν επαγγελματική παραγωγή ενός πραγματικού Playboy βίντεο με κανονικά μοντέλα. Δεν είναι και λίγο, ειδικά αν έχεις μεγαλώσει με το περιοδικό κάτω από το στρώμα σου! Στην αρχή το πήραμε ανυποψίαστα, αλλά από ότι φαίνεται βρέθηκε ο πιο "αθώος" τρόπος να ανακαλυφθούν νεαρά uber-hot γυμνά ταλέντα... και δεν εννοούμε στην παραγωγή! Περισσότερα στο dailymotion.com/sas/playboy-contest *Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ! *Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!

Η συνεργασία των ημερών… ποια Alpha και ποια Eurobank… εδώ το Dailymotion κίνησε και βρήκε το Playboy και από κοινού ψάχνουν ερασιτέχνες wannabe παραγωγούς ερωτικών βίντεο.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να επιδείξουν κοφτερό μάτι, γρήγορο χέρι και αισθητική επιπέδου Playboy! Κάθε ενδιαφερόμενος στήνει το concept του, βρίσκει πρωταγωνίστρια -το λεγόμενο «τούμπανο»- βιντεοσκοπεί μέχρι 90 δευτ. και κάνει upload στο Dailymotion. Επιβάλλεται το αποτέλεσμα να είναι σέξι, αλλά όχι ολόγυμνο. Τα μπικίνι επιτρέπονται τα διάφανα εσώρουχα απαγορεύονται. Και όλοι -μπροστά και πίσω από τις κάμερες - πρέπει να έχουν κλείσει τα 18!

Οι νικητές κερδίζουν ένα ταξίδι στην βίλα των οργίων, το περίφημο για τα πάρτι και τις κραιπάλες του Playboy Mansion στο Λος Άντζελες και μια ευκαιρία να κάνουν επαγγελματική παραγωγή ενός πραγματικού Playboy βίντεο με κανονικά μοντέλα. Δεν είναι και λίγο, ειδικά αν έχεις μεγαλώσει με το περιοδικό κάτω από το στρώμα σου!

Στην αρχή το πήραμε ανυποψίαστα, αλλά από ότι φαίνεται βρέθηκε ο πιο "αθώος" τρόπος να ανακαλυφθούν νεαρά uber-hot γυμνά ταλέντα... και δεν εννοούμε στην παραγωγή!

Περισσότερα στο dailymotion.com/sas/playboy-contest

*Γίνε twitter follower του e-go timeout εδώ!

*Ακολούθησέ μας στο Facebook εδώ!