Γυμνή φωτογράφηση σοκ ταράζει τις μυστικές υπηρεσίες

07.12.2011
Το ISI στο μπράτσο της έχει δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των μυστικών υπηρεσιών... Στη συγκεκριμένη περίπτωση η γνωστή Πακιστανή ηθοποιός και μοντέλο Βίνα Μάλικ (Veena Malik) μάλλον το παρατράβηξε. Η νεαρή ηθοποιός, που τα τελευταία 10 χρόνια έχει γίνει αγαπητή τηλεπερσόνα στην Ινδία έχει διακριθεί στον κινηματογράφο Ούρντου (Urdu) και είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση δημιούργησε ένα μικρό χάος με μία και μόνη γυμνή φωτογράφιση σοκ. Από ότι μπορέσαμε να καταλάβουμε, η Μαλίκ φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για το FHM της Ινδίας με τα αρχικά των Μυστικών Υπηρεσιών του Πακιστάν, «ISI» (Inter-Services Intelligence), στο μπράτσο της. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε όλα τα μπλογκ και προκάλεσαν σάλο. Η Μάλικ έσπευσε να αναδιπλωθεί, διαψεύδοντας ότι η φωτογράφηση έλαβε ποτέ χώρα. «Συμφώνησα να φωτογραφηθώ με το ISI στο μπράτσο μου κάνοντας ένα παιχνίδι, αλλά δεν ήταν γυμνή φωτογράφηση. Οι φωτογραφίες είναι προϊόν επεξεργασίας» δήλωσε η νεαρή ηθοποιός. Τα τεύχη έχουν αποσυρθεί από τα ράφια, σύμφωνα με τους δικηγόρους της Μάλικ, οι οποίοι απαιτούν 2 εκατ. δολ. αποζημίωση από το περιοδικό. Ο αρχισυντάκτης του FHM Ινδίας υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές και κατηγόρησε την ηθοποιό για "σεμνοτυφία εκ των υστέρων"... Επιμέλεια Χ.Τ.

Το ISI στο μπράτσο της έχει δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των μυστικών υπηρεσιών... Στη συγκεκριμένη περίπτωση η γνωστή Πακιστανή ηθοποιός και μοντέλο Βίνα Μάλικ (Veena Malik) μάλλον το παρατράβηξε.

Η νεαρή ηθοποιός, που τα τελευταία 10 χρόνια έχει γίνει αγαπητή τηλεπερσόνα στην Ινδία έχει διακριθεί στον κινηματογράφο Ούρντου (Urdu) και είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση δημιούργησε ένα μικρό χάος με μία και μόνη γυμνή φωτογράφιση σοκ.

Από ότι μπορέσαμε να καταλάβουμε, η Μαλίκ φωτογραφήθηκε ημίγυμνη για το FHM της Ινδίας με τα αρχικά των Μυστικών Υπηρεσιών του Πακιστάν, «ISI» (Inter-Services Intelligence), στο μπράτσο της. Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σε όλα τα μπλογκ και προκάλεσαν σάλο. Η Μάλικ έσπευσε να αναδιπλωθεί, διαψεύδοντας ότι η φωτογράφηση έλαβε ποτέ χώρα.

«Συμφώνησα να φωτογραφηθώ με το ISI στο μπράτσο μου κάνοντας ένα παιχνίδι, αλλά δεν ήταν γυμνή φωτογράφηση. Οι φωτογραφίες είναι προϊόν επεξεργασίας» δήλωσε η νεαρή ηθοποιός. Τα τεύχη έχουν αποσυρθεί από τα ράφια, σύμφωνα με τους δικηγόρους της Μάλικ, οι οποίοι απαιτούν 2 εκατ. δολ. αποζημίωση από το περιοδικό. Ο αρχισυντάκτης του FHM Ινδίας υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες είναι αυθεντικές και κατηγόρησε την ηθοποιό για "σεμνοτυφία εκ των υστέρων"...

Επιμέλεια Χ.Τ.