Μα πρόσεχε που τον ακουμπάς...

12.12.2011
Σε αποκαλυπτική πόζα με τα οπίσθια πάνω σε μια τηλεόραση που εικονίζει το πρόσωπο της Βασίλισσας της Αγγλίας βλέπουμε τη Ράιαν Μαρί Σούγκντεν (Rhian Marie Sugden), γνωστό μοντέλο από το Μάντσεστερ. Η Ράιαν - διάσημο κορίτσι της σελίδας 3 της The Sun - φωτογραφίζεται για το περιοδικό Loaded και ξεσηκώνει… φρύδια με την αξιοθαύμαστη ελαστικότητά της. Η Σούγκντεν εργαζόταν ως υπεύθυνη δικτύου στην εταιρεία Τηλεπικοινωνίας Global Telecoms and Technology, μέχρι που συνεργάστηκε με το Πρακτορείο Samantha Bond στο Λονδίνο, το οποίο εκπροσωπεί πολλά καυτά κορίτσια της σελίδας 3. Μετά την εμφάνισή της σε περιοδικά όπως τα: Μaxim, Zoo και Nuts, και την εμφάνισή της το 2008 στην εκπομπή του BBC «Glamour Girls», δεν κάνει βήμα χωρίς να τη σταματούν για αυτόγραφα. Η δημοτικότητά της ανέβηκε στα ύψη όταν η αγγλική εφημερίδα «The Sun» ανέφερε ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο (αν και δεσμευμένος με το πανέμορφο μοντέλο Ιρίνα Σέικ), την προσέγγισε μηνυματικώς! Φημολογείται ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής πήρε τον αριθμό της όταν βρέθηκαν σε ένα εστιατόριο και άρχισαν αμέσως να ανταλλάσσουν sms.

Σε αποκαλυπτική πόζα με τα οπίσθια πάνω σε μια τηλεόραση που εικονίζει το πρόσωπο της Βασίλισσας της Αγγλίας βλέπουμε τη Ράιαν Μαρί Σούγκντεν (Rhian Marie Sugden), γνωστό μοντέλο από το Μάντσεστερ. Η Ράιαν - διάσημο κορίτσι της σελίδας 3 της The Sun - φωτογραφίζεται για το περιοδικό Loaded και ξεσηκώνει… φρύδια με την αξιοθαύμαστη ελαστικότητά της. Η Σούγκντεν εργαζόταν ως υπεύθυνη δικτύου στην εταιρεία Τηλεπικοινωνίας Global Telecoms and Technology, μέχρι που συνεργάστηκε με το Πρακτορείο Samantha Bond στο Λονδίνο, το οποίο εκπροσωπεί πολλά καυτά κορίτσια της σελίδας 3.

Μετά την εμφάνισή της σε περιοδικά όπως τα: Μaxim, Zoo και Nuts, και την εμφάνισή της το 2008 στην εκπομπή του BBC «Glamour Girls», δεν κάνει βήμα χωρίς να τη σταματούν για αυτόγραφα. Η δημοτικότητά της ανέβηκε στα ύψη όταν η αγγλική εφημερίδα «The Sun» ανέφερε ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο (αν και δεσμευμένος με το πανέμορφο μοντέλο Ιρίνα Σέικ), την προσέγγισε μηνυματικώς! Φημολογείται ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής πήρε τον αριθμό της όταν βρέθηκαν σε ένα εστιατόριο και άρχισαν αμέσως να ανταλλάσσουν sms.