Τα γυμνά της Λόχαν τώρα και σε video!

12.12.2011
Η 25χρονη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού Playboy για το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012 και το αποτέλεσμα διέρρευσε στο ίντερνετ!! Το αρχικό σχέδιο ήταν να παρουσιαστεί το εξώφυλλο επίσημα στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres) την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά οι εξυπνάκηδες του διαδικτύου άλλαξαν τα σχέδια των στελεχών του Playboy, αφού δημοσίευσαν online φωτογραφίες από το αφιέρωμα και μέρος της συνέντευξης της Λόχαν. Οι εκμυστηρεύσεις της περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες ατάκες ... μερικές εκ των οποίων συμπυκνώνουν τα μαθήματα που έχει πάρει η νεαρή στάρλετ τα πέντε τελευταία περιπετειώδη χρόνια της ζωής της. «Το φύλο και η σεξουαλικότητα του ανθρώπου είναι μέρος της φύσης και εγώ πάω όπως με πάει… Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου και το σώμα σου είναι επίσης σημαντικό γιατί σου δίνει εμπιστοσύνη. Και στη ζωή οι γυναίκες τη χρειαζόμαστε την εμπιστοσύνη.» «Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Κοιτάζοντας πίσω, πιθανώς να έπρεπε να είχα δεχτεί μερικές από τις συμβουλές που μου είχαν δώσει άνθρωποι τους οποίους θαυμάζω, αλλά η ξεροκεφαλιά που με χαρακτήριζε στα 18 και τα 19 μου χρόνια δεν μου το επέτρεψε.» «Ο καιρός τρέχει πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε και επειδή ζούμε μόνο μια φορά, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να ζούμε τα όνειρά μας και να μην μένουν απωθημένα.» Κάνε κλικ να δεις το βίντεο με τις φωτογραφίες της Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan)

Η 25χρονη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) φωτογραφήθηκε γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού Playboy -ια το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2012- και το αποτέλεσμα διέρρευσε στο ίντερνετ!!!

Το αρχικό σχέδιο ήταν να παρουσιαστεί το εξώφυλλο επίσημα στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres), αλλά οι εξυπνάκηδες του διαδικτύου άλλαξαν τα σχέδια των στελεχών του Playboy, αφού δημοσίευσαν online τις πιπεράτες αλά Μέριλιν φωτογραφίες από το αφιέρωμα και μέρος της συνέντευξης της Λόχαν.

Οι εκμυστηρεύσεις της νεαρής στάρλετ περιλαμβάνουν ενδιαφέρουσες ατάκες ... μερικές εκ των οποίων συμπυκνώνουν τα μαθήματα που έχει πάρει τα πέντε τελευταία περιπετειώδη χρόνια της ζωής της.

  • «Το φύλο και η σεξουαλικότητα του ανθρώπου είναι μέρος της φύσης και εγώ πάω όπως με πάει... Το να γνωρίζεις τον εαυτό σου και το σώμα σου είναι επίσης σημαντικό γιατί σου δίνει εμπιστοσύνη. Και στη ζωή οι γυναίκες τη χρειαζόμαστε την εμπιστοσύνη.»
  • «Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Κοιτάζοντας πίσω, πιθανώς να έπρεπε να είχα δεχτεί μερικές από τις συμβουλές που μου είχαν δώσει άνθρωποι τους οποίους θαυμάζω, αλλά η ξεροκεφαλιά που με χαρακτήριζε στα 18 και τα 19 μου χρόνια δεν μου το επέτρεψε.»
  • «Ο καιρός τρέχει πιο γρήγορα από όσο νομίζουμε και επειδή ζούμε μόνο μια φορά, πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, να ζούμε τα όνειρά μας και να μην μένουν απωθημένα.»

Η Λίντσεϊ, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται να μπει στο σπίτι του βρετανικού «Celebrity Big Brother».

Επιμέλεια Χριστίνα Τσατσαράγκου

Μοντάζ: Μαίρη Ρίζου