Ατάκες που μας ζάλισαν τα «ούμπαλα»

13.12.2011
«Kάποιοι έχουν παρεξηγημένη ιδέα για μένα. Το "σέξι" δεν το επιδίωξα εγώ να βγει προς τα έξω. Βοήθησε και η καρέκλα του Θέμου». Όλγα Φαρμάκη Ναι, είναι η μαγική καρέκλα, που με το που κάθεσαι σε τρομπάρει με σιλικόνη και σε υποχρεώνει να φωτογραφίζεσαι με (ή χωρίς) εσώρουχα. ----------------------------------------------- Χρύσπα «Για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θέλω να μείνω έγκυος. Ευτυχώς, έχουν βγει πολύ καλά χάπια και φροντίζω να μη μείνω». Ευτυχώς που δεν σχολίασε λεπτομερώς και τις εντερικές της διαταραχές! Σταματίνα Τσιμτσιλή «Θα πήγαινα στη δημοσιογραφική ομάδα του Θεοδωράκη, αν με καλούσε». Θεωρούμε πιο πιθανή την πρόσκληση στο Γωγουλίνι. Πάνος Κιάμος «Δε θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή». Και ευτυχώς ή δυστυχώς τα έχει καταφέρει απόλυτα. Aντώνης Ρέμος «Προγράμματα σαν το "Dancing on ice" είναι σκέτα σκουπίδια». Βέβαια, δεν είναι ποιοτικά σαν το Greek Idol όπου εμφανίστηκε. Για όποιον δεν θυμάται, ήταν αυτό όπου είχε προκριθεί ένας διαγωνιζόμενος δύσμορφος μανάβης που αντί για κανονικούς στίχους έλεγε απλώς «να, να, να» επειδή τα αγγλικά δεν τα κατείχε (στα ελληνικά είχε οριακά καλύτερο λεξιλόγιο). Έλλη Kοκκίνου «Ο γιος μου εκνευρίζεται όταν μου ζητούν αυτόγραφο». Μερικά παιδιά είναι πολύ ώριμα για την ηλικία τους. Κώστας Σόμμερ «Δεν θα παίξω στο νέο Τζέιμς Μποντ γιατί με... μάτιασαν». Οπου "μάτιασμα" θεωρείται αυτό που έκαναν οι fans του 007 στο άκουσμα της προοπτικής να δουν τον Κώστα Σόμμερ στο ίδιο πλάνο με το Ντάνιελ Γκρεγκ και αφού έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους, τα πέταξαν στη θάλασσα.

Ατάκες με απάντηση...

Όλγα Φαρμάκη

«Kάποιοι έχουν παρεξηγημένη ιδέα για μένα. Το "σέξι" δεν το επιδίωξα εγώ να βγει προς τα έξω. Βοήθησε και η καρέκλα του Θέμου».

Ναι, είναι η μαγική καρέκλα, που με το που κάθεσαι σε τρομπάρει με σιλικόνη και σε υποχρεώνει να φωτογραφίζεσαι με (ή χωρίς) εσώρουχα.

Χρύσπα

«Για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θέλω να μείνω έγκυος. Ευτυχώς, έχουν βγει πολύ καλά χάπια και φροντίζω να μη μείνω».

Ευτυχώς που δεν σχολίασε λεπτομερώς και τις εντερικές της διαταραχές!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Θα πήγαινα στη δημοσιογραφική ομάδα του Θεοδωράκη, αν με καλούσε».

Θεωρούμε πιο πιθανή την πρόσκληση στο Γωγουλίνι.

Πάνος Κιάμος

«Δε θέλω να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή».

Και ευτυχώς ή δυστυχώς τα έχει καταφέρει απόλυτα.

Aντώνης Ρέμος

«Προγράμματα σαν το "Dancing on ice" είναι σκέτα σκουπίδια».

Βέβαια, δεν είναι ποιοτικά σαν το Greek Idol όπου εμφανίστηκε. Για όποιον δεν θυμάται, ήταν αυτό όπου είχε προκριθεί ένας διαγωνιζόμενος δύσμορφος μανάβης που αντί για κανονικούς στίχους έλεγε απλώς «να, να, να» επειδή τα αγγλικά δεν τα κατείχε (στα ελληνικά είχε οριακά καλύτερο λεξιλόγιο).

Έλλη Kοκκίνου

«Ο γιος μου εκνευρίζεται όταν μου ζητούν αυτόγραφο».

Μερικά παιδιά είναι πολύ ώριμα για την ηλικία τους.

Κώστας Σόμμερ

«Δεν θα παίξω στο νέο Τζέιμς Μποντ γιατί με... μάτιασαν».

Οπου "μάτιασμα" θεωρείται αυτό που έκαναν οι fans του 007 στο άκουσμα της προοπτικής να δουν τον Κώστα Σόμμερ στο ίδιο πλάνο με το Ντάνιελ Γκρεγκ και αφού έβγαλαν μόνοι τους τα μάτια τους, τα πέταξαν στη θάλασσα.