Είπε "ναι" στο Μνημόνιο!

14.12.2011
Έχει προκαλέσει πραγματικό ΣΕΙΣΜΟ στην πολιτική ζωή της χώρας, καθώς έκανε ολοκληρωτική στροφή στην απαστράπτουσα καριέρα της και πλέον ασχολείται με την πολιτική στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη; Ο λόγος για τη μελαχρινή θεά Μαρία Βολονάκη! Γεννήθηκε στον Πειραιά και τελείωσε το τμήμα ΜΜΕ της Παντείου. Στη συνέχεια είπε να εκμεταλλευτεί τα σωματικά και φωνητικά της προσόντα, γι΄αυτό και έπιασε το... μικρόφωνο! Ξεκίνησε από τις μικρές πίστες, αλλά με επιμονή, υπομονή και πολύ πολύ καυτές εμφανίσεις και φωτογραφήσεις κατάφερε να σταθεί δίπλα στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα, του Αντώνη Ρέμου, του Σάκη Ρουβά, της Νατάσσας Θεοδωρίδου και πολλούς άλλους. Σε μία από τις εμφανίσεις της σε κλαμπ προκάλεσε πολλά πιπεράτα σχόλια όταν στο πλαίσιο μίας χορογραφίας ενός remix του τραγουδιού μου "Καρδιά, καρδούλα μου" με το "I kissed a girl" της Katie Perry φίλησε μία χορεύτρια στο στόμα! Οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη στιγμή, η φωτογραφία έκανε το γύρο της Ελλάδας και η Μαρία έκανε θραύση! Όλο αυτό το καυτό παρελθόν αποποιήθηκε ελαφρά τη καρδία η νεαρή αοιδός και πήγε εθελόντρια στο κόμμα της Μπακογιάννη! Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε τον ανδρικό πληθυσμό να συρρέει στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Λεωφόρο Συγγρού.

Μα ποια είναι αυτή η Μαρία Βολονάκη που έχει προκαλέσει πραγματικό ΣΕΙΣΜΟ στην πολιτική ζωή της χώρας, καθώς έκανε ολοκληρωτική στροφή στην απαστράπτουσα καριέρα της και πλέον ασχολείται με την πολιτική στο κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας Μπακογιάννη;

Η Μαρία γεννήθηκε στον Πειραιά και τελείωσε το τμήμα ΜΜΕ της Παντείου. Στη συνέχεια είπε να εκμεταλλευτεί τα σωματικά και φωνητικά της προσόντα, γι΄αυτό και έπιασε το… μικρόφωνο! Ξεκίνησε από τις μικρές πίστες, αλλά με επιμονή, υπομονή και πολύ πολύ καυτές εμφανίσεις και φωτογραφήσεις κατάφερε να σταθεί δίπλα στο πλευρό της Πέγκυς Ζήνα, του Αντώνη Ρέμου, του Σάκη Ρουβά, της Νατάσσας Θεοδωρίδου και πολλούς άλλους.

Σε μία από τις εμφανίσεις της σε κλαμπ προκάλεσε πολλά πιπεράτα σχόλια όταν στο πλαίσιο μίας χορογραφίας ενός remix του τραγουδιού μου "Καρδιά, καρδούλα μου" με το "I kissed a girl" της Katie Perry φίλησε μία χορεύτρια στο στόμα! Οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη στιγμή, η φωτογραφία έκανε το γύρο της Ελλάδας και η Μαρία έκανε θραύση!

Όλο αυτό το καυτό παρελθόν αποποιήθηκε ελαφρά τη καρδία η νεαρή αοιδός και πήγε εθελόντρια στο κόμμα της Μπακογιάννη! Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε τον ανδρικό πληθυσμό να συρρέει στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Λεωφόρο Συγγρού.