Της έκανε τη ζωή ποδήλατο και γδύθηκε!

15.12.2011
Είδαμε τη φωτογράφησή της στο περιοδικό «Ché» Δεκεμβρίου και πολύ την εκτιμήσαμε! Το μοντέλο βόμβα από το Βέλγιο λέγεται Φέμκε Χέριγκερς (Femke Herygers) και είναι προφανές ότι αποφεύγει σαν το διάολο τις εξαιρετικές βελγικές σοκολάτες, αφού οι διαστάσεις της είναι τέλειες και απόλυτα fat-free. Το πρώτο και βασικό που ξέρουμε για την Φέμκε είναι ότι ήταν για καιρό η αγαπημένη του διάσημου ποδηλάτη Γιούργκεν Βαν Ντεν Μπρουκ (Jürgen Van Den Broeck), ενός από τους κορυφαίους πέντε αθλητές που τερμάτισαν στον περσινό ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας. Πιθανώς η Φέμκε να επιθυμεί έναν άντρα με πιο χαλαρά παντελονάκια, διότι πρόσφατα χώρισαν και εκείνη έπευσε να φωτογραφηθεί πιο σέξι από ποτέ.

Είδαμε τη φωτογράφησή της στο περιοδικό «Ché» Δεκεμβρίου και πολύ την εκτιμήσαμε! Το μοντέλο βόμβα από το Βέλγιο λέγεται Φέμκε Χέριγκερς (Femke Herygers) και είναι προφανές ότι αποφεύγει σαν το διάολο τις εξαιρετικές βελγικές σοκολάτες, αφού οι διαστάσεις της είναι τέλειες και απόλυτα fat-free.

Το πρώτο και βασικό που ξέρουμε για την Φέμκε είναι ότι ήταν για καιρό η αγαπημένη του διάσημου ποδηλάτη Γιούργκεν Βαν Ντεν Μπρουκ (Jürgen Van Den Broeck), ενός από τους κορυφαίους πέντε αθλητές που τερμάτισαν στον περσινό ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας. Πιθανώς η Φέμκε να επιθυμεί έναν άντρα με πιο χαλαρά παντελονάκια, διότι πρόσφατα χώρισαν και εκείνη έπευσε να φωτογραφηθεί πιο σέξι από ποτέ.