Την στήνει στον τοίχο

21.12.2011
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην επιλέξει ο Τομ Κρουζ μία καυτή θηλυκή ύπαρξη για να τον συνοδεύει στις «Επικίνδυνες Αποστολές». Δεν υπήρχε και περίπτωση να μην την απολαύσουμε σε εξώφυλλα γυναικείων περιοδικών! Ο λόγος για την Πόλα Πάτον (Paula Patton) που έκανε μία τρομερά σέξι φωτογράφηση για λογαριασμό του τεύχους του Ιανουαρίου του περιοδικού GQ. Η 36χρονη … σεξοβόμβα γδύθηκε μπροστά στον φακό του διάσημου φωτογράφου Mark Seliger και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό! Για τους φανατικούς θαυμαστές της και για την…. Ιστορία, η Πάτον γεννήθηκε την 1 Μαρτίου του 1975 στην Καλιφόρνια και έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες, όπως τις «Hitch», «London», «Idlewild», «Deja vu», «Swing Vote». Είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Robin Thicke και έχουν μαζί ένα μικρό αγοράκι. Σημειώστε πως η επίμαχη φωτογράφηση έλαβε χώρα πέντε μόλις μήνες μετά τη γέννηση του! Στη συνέντευξη στο GQ μίλησε για όλα, ακόμη και για τα πεθερικά της: «οι Καναδοί μοιάζουν πολύ με μας, τους Αμερικανούς. Γι αυτό και έχω βρει τα κουμπιά τους!», ενώ για τις «Επικίνδυνες Αποστολές» ανέφερε πως «έκανα ότι απεχθάνεται μία γυναίκα. Βούτηξα μέσα στη λάσπη και πολέμησα σώμα με σώμα για να επιβιώσω!»

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην επιλέξει ο Τομ Κρουζ μία καυτή θηλυκή ύπαρξη για να τον συνοδεύει στις «Επικίνδυνες Αποστολές». Δεν υπήρχε και περίπτωση να μην την απολαύσουμε σε εξώφυλλα γυναικείων περιοδικών! Ο λόγος για την Πόλα Πάτον (Paula Patton) που έκανε μία τρομερά σέξι φωτογράφηση για λογαριασμό του τεύχους του Ιανουαρίου του περιοδικού GQ.
Η 36χρονη … σεξοβόμβα γδύθηκε μπροστά στον φακό του διάσημου φωτογράφου Mark Seliger και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό!

Για τους φανατικούς θαυμαστές της και για την…. Ιστορία, η Πάτον γεννήθηκε την 1 Μαρτίου του 1975 στην Καλιφόρνια και έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες, όπως τις «Hitch», «London», «Idlewild», «Deja vu», «Swing Vote». Είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή Robin Thicke και έχουν μαζί ένα μικρό αγοράκι. Σημειώστε πως η επίμαχη φωτογράφηση έλαβε χώρα πέντε μόλις μήνες μετά τη γέννηση του!

Στη συνέντευξη στο GQ μίλησε για όλα, ακόμη και για τα πεθερικά της: «οι Καναδοί μοιάζουν πολύ με μας, τους Αμερικανούς. Γι αυτό και έχω βρει τα κουμπιά τους!», ενώ για τις «Επικίνδυνες Αποστολές» ανέφερε πως «έκανα ότι απεχθάνεται μία γυναίκα. Βούτηξα μέσα στη λάσπη και πολέμησα σώμα με σώμα για να επιβιώσω!»