Κι άλλος άγγελος στο κρεβάτι του!

23.12.2011
Κάτι μας λέει πως στο εξής θα ακούμε πολλά μα πάρα πολλά για την Έριν Χέδερτον (Εrin Heatherton). Και αυτό γιατί μετά τις Ζιζέλ (Gisele Bunchen) και την Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli) έρχεται να προστεθεί τρίτη – ελπίζουμε όχι και φαρμακερή- στη λίστα με τις κατακτήσεις του Λεονάρντο ντι Κάπριο. Ο 37χρονος Λίο φαίνεται πως δεν λέει με τίποτα να ωριμάσει και συνεχίζει να ορέγεται νεαρά ζουμερά μοντέλα. Μη ξεχνάτε πως στο πάρτι γενεθλίων του τον προηγούμενο μήνα –που έλαβε χώρα στην Αυστραλία, όπου και βρίσκεται για τις ανάγκες της ταινίας «The Great Gatsby»- δήλωσαν παρόντα σαράντα περίπου top models! Ο Λίο αφού πρώτα θαύμασε το μοντέλο Κάρλι Κλος (Karlie Kloss) στο σόου της Victoria's Secret, εντοπίστηκε με δύο ακόμη Αυστραλέζικα μοντέλα, την Αλις Κρόφορντ (Alyce Crawford) και την Κένταλ Σκούλερ (Kendal Schuler), στη συνέχεια ήταν πίτσι πίτσι με την πανέμορφη Μανταλίνα Γκένεα (Madalina Ghenea), αλλά τελικά όλα δείχνουν πως «έπεσε» στην αγκαλιά της Έριν Χέδερτον. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί στο σπίτι του Λίο στην Αυστραλία και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ταιριαστοί, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα έτρωγαν μαζί. Για την ιστορία, η Έριν γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1989 και η ομορφιά της ανακαλύφθηκε και… εκτιμήθηκε κατά τη διάρκεια διακοπών της στο Μαϊάμι. Εκεί ανοίχθηκε μπροστά της διάπλατα ο δρόμος του μόντελινγκ. Από το 2008 είναι ένας από τους πιο διάσημους Αγγέλους της Victoria Secret!

Κάτι μας λέει πως στο εξής θα ακούμε πολλά μα πάρα πολλά για την Έριν Χέδερτον (Εrin Heatherton). Και αυτό γιατί μετά τις Ζιζέλ (Gisele Bunchen) και την Μπαρ Ρεφαέλι (Bar Refaeli) έρχεται να προστεθεί τρίτη – ελπίζουμε όχι και φαρμακερή- στη λίστα με τις κατακτήσεις του Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Ο 37χρονος Λίο φαίνεται πως δεν λέει με τίποτα να ωριμάσει και συνεχίζει να ορέγεται νεαρά ζουμερά μοντέλα. Μη ξεχνάτε πως στο πάρτι γενεθλίων του τον προηγούμενο μήνα –που έλαβε χώρα στην Αυστραλία, όπου και βρίσκεται για τις ανάγκες της ταινίας «The Great Gatsby»- δήλωσαν παρόντα σαράντα περίπου top models!

Ο Λίο αφού πρώτα θαύμασε το μοντέλο Κάρλι Κλος (Karlie Kloss) στο σόου της Victoria's Secret, εντοπίστηκε με δύο ακόμη Αυστραλέζικα μοντέλα, την Αλις Κρόφορντ (Alyce Crawford) και την Κένταλ Σκούλερ (Kendal Schuler), στη συνέχεια ήταν πίτσι πίτσι με την πανέμορφη Μανταλίνα Γκένεα (Madalina Ghenea), αλλά τελικά όλα δείχνουν πως «έπεσε» στην αγκαλιά της Έριν Χέδερτον.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε μαζί στο σπίτι του Λίο στην Αυστραλία και έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και ταιριαστοί, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα έτρωγαν μαζί.

Για την ιστορία, η Έριν γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου του 1989 και η ομορφιά της ανακαλύφθηκε και… εκτιμήθηκε κατά τη διάρκεια διακοπών της στο Μαϊάμι. Εκεί ανοίχθηκε μπροστά της διάπλατα ο δρόμος του μόντελινγκ. Από το 2008 είναι ένας από τους πιο διάσημους Αγγέλους της Victoria Secret!