Ποδάρες με νάιλον και πέφτουν κορμιά!

27.12.2011
Ανεπανάληπτα σέξι, γυαλιστερά και σκανδαλιστικά διάφανα! Ο λόγος για το απόλυτο ανδρικό φετίχ... το καλσόν - ή καλύτερα τις κάλτσες και τις ζαρτιέρες – που φωτογραφίζονται σε ένα λεύκωμα πραγματικό έργο τέχνης. Το βιβλίο «Kinky Nylons» κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Goliath books σε πεντάγλωσση έκδοση με 400 καλλιτεχνικές φωτογραφίες αφιερωμένες στην κουλτούρα του πιπεράτου - και λίγο διεστραμμένου - «νάιλον». Πανύψηλα θηλυκά σκύβουν όλο υπονοούμενα, φορώντας κάλτσες και καλσόν, επιδεικνύοντας τα υπέροχα πόδια τους στο λεύκωμα που υπογράφει η γνωστή φωτογράφος Χόλι Ράνταλ (Holly Randall). Η Χόλι σπούδασε λογοτεχνία στο UCLA, αλλά ακολούθησε τελικά το παράδειγμα της μητέρας της, Σουζ Ράνταλ (Suze Randall), η οποία μαθήτευσε στο Playboy με εξειδίκευση στα ερωτικά editorials, και μάλιστα λέγεται ότι ήταν η μοναδική γυναίκα στο προσωπικό του Χιού Χέφνερ τη δεκαετία του ’70. Στις σελίδες του «Kinky Nylons» βρίσκουμε ερωτικά αστέρια πρώτου μεγέθους, όπως η Mosh (στο εξώφυλλο), η Faye Reagan, η Emma Mae και η Carlotta Champagne. Περισσότερα στο goliathbooks.com.

Ανεπανάληπτα σέξι, γυαλιστερά και σκανδαλιστικά διάφανα! Ο λόγος για το απόλυτο ανδρικό φετίχ... το καλσόν - ή καλύτερα τις κάλτσες και τις ζαρτιέρες – που φωτογραφίζονται σε ένα λεύκωμα πραγματικό έργο τέχνης.

Το βιβλίο «Kinky Nylons» κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Goliath books σε πεντάγλωσση έκδοση με 400 καλλιτεχνικές φωτογραφίες αφιερωμένες στην κουλτούρα του πιπεράτου - και λίγο διεστραμμένου - «νάιλον».

Πανύψηλα θηλυκά σκύβουν όλο υπονοούμενα, φορώντας κάλτσες και καλσόν, επιδεικνύοντας τα υπέροχα πόδια τους στο λεύκωμα που υπογράφει η γνωστή φωτογράφος Χόλι Ράνταλ (Holly Randall). Η Χόλι σπούδασε λογοτεχνία στο UCLA, αλλά ακολούθησε τελικά το παράδειγμα της μητέρας της, Σουζ Ράνταλ (Suze Randall), η οποία μαθήτευσε στο Playboy με εξειδίκευση στα ερωτικά editorials, και μάλιστα λέγεται ότι ήταν η μοναδική γυναίκα στο προσωπικό του Χιού Χέφνερ τη δεκαετία του ’70.

Στις σελίδες του «Kinky Nylons» βρίσκουμε ερωτικά αστέρια πρώτου μεγέθους, όπως η Mosh (στο εξώφυλλο), η Faye Reagan, η Emma Mae και η Carlotta Champagne.

Περισσότερα στο goliathbooks.com.