Το γουδί το γουδοχέρι!

02.01.2012
Πρώτη εβδομάδα του χρόνου και η Κολομβιανη ηθοποιός και μοντέλο Πάολα Τοβάρ (Paola Tovar) μαγειρεύει στην κουζίνα της και φωτογραφίζεται ημίγυμνη στο περιοδικό Soho, προσπαθώντας να μας πείσει ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Ανακατεύει, ψιλοκόβει, κρατάει το γουδοχέρι με νόημα και φτιάχνει κολομβιανά εδέσματα, καθότι στην πατρίδα της «η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά». Η Πάολα σκαρφαλώνει στον κόσμο των σελέμπριτι από τα 14 της. Αν και Λιοντάρι στο ζώδιο, δηλώνει πολύ σεμνή… είναι φανερό, εξάλλου, από την τελευταία της φωτογράφηση. Η Πάολα έγινε είδηση το 2011 όταν πόστερς στους δρόμους την κατηγορούσαν ότι έχει ανίερο δεσμό με παντρεμένο και ότι είναι εξαρτημένη χρήστης ναρκωτικών, δίνοντας το χειρότερο παράδειγμα στο γιό της! Φυσικά η Πάολα δεν μασάει και διέψευσε τα πάντα.

Πρώτη εβδομάδα του χρόνου και η Κολομβιανη ηθοποιός και μοντέλο Πάολα Τοβάρ (Paola Tovar) μαγειρεύει στην κουζίνα της και φωτογραφίζεται ημίγυμνη στο περιοδικό Soho, προσπαθώντας να μας πείσει ότι «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Ανακατεύει, ψιλοκόβει, κρατάει το γουδοχέρι με νόημα και φτιάχνει κολομβιανά εδέσματα, καθότι στην πατρίδα της «η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά».

Η Πάολα σκαρφαλώνει στον κόσμο των σελέμπριτι από τα 14 της. Αν και Λιοντάρι στο ζώδιο, δηλώνει πολύ σεμνή… είναι φανερό, εξάλλου, από την τελευταία της φωτογράφηση. Η Πάολα έγινε είδηση το 2011 όταν πόστερς στους δρόμους την κατηγορούσαν ότι έχει ανίερο δεσμό με παντρεμένο και ότι είναι εξαρτημένη χρήστης ναρκωτικών, δίνοντας το χειρότερο παράδειγμα στο γιό της! Φυσικά η Πάολα δεν μασάει και διέψευσε τα πάντα.