Οι Τοπ 10 Σέξι Λατίνες που μας ξε-σήκωσαν!

02.01.2012
Είναι οι 10 κορυφαίες Λατίνες στην πιάτσα. Δεν περπατάνε σε πασαρέλες μεγάλων μόδιστρων. Κυρίως φωτογραφίζονται ημίγυμνες σε ανδρικά περιοδικά και παίρνουν μέρος "πλάτη" σε χιπ-χοπ βιντεοκλίπ. Περίφημες για το σέξι βλέμμα τους, τη σοκολατένια επιδερμίδα τους και τα πιο ζουμερά χείλη της υφηλίου. Αυτά τα κορίτσια της Λατινικής Αμερικής έχουν δολοφονικές καμπύλες, έστω κι αν είναι προϊόν του μαγικού χεριού ενός πλαστικού χειρουργού. Διαβάστε ποιες είναι Οι Τοπ 10 Σέξι Λατίνες που μας ξε-σήκωσαν!

Είναι οι 10 κορυφαίες Λατίνες στην πιάτσα. Δεν τις γνωρίζουμε πολύ καλά, διότι δεν περπατάνε σε πασαρέλες μεγάλων μόδιστρων. Κυρίως φωτογραφίζονται ημίγυμνες σε ανδρικά περιοδικά και παίρνουν μέρος "πλάτη" σε χιπ-χοπ βιντεοκλίπ. Περίφημες για το σέξι βλέμμα τους, τη σοκολατένια επιδερμίδα τους και τα πιο φιλήδονα χείλη της υφηλίου. Τα Top 10 πλάσματα από τη Λατινική Αμερική έχουν ένα κοινό και αυτό είναι οι δολοφονικές καμπύλες τους, έστω κι αν προέρχονται από τα μαγικά χέρια κάποιου πλαστικού χειρουργού:

1. Η Σάγια Καστανέδα (Sagia Castaneda) είναι Λιβανέζα-Κουβανή και παρεπιδημεί στο Μαϊάμι. Την έχουμε γνωρίσει μέσα από τα εξώφυλλα των άλμπουμ του Κουβανού ράπερ Pitbull και συμμετέχει σε όλα σχεδόν τα βιντεοκλίπ του. Ay mami!

2. Η Νάγιερ (Nayer) είναι άλλη μια κάτοικος του ηλιόλουστου Μαϊάμι. Η καυτή Λατίνα είναι μοντέλο και όταν περπατάει σπάνε πεζοδρόμια. Μαζί με την Σάγια φιγουράρει στο πλευρό του Pitbull, αν και εκείνη διαθέτει και φωνάρα.

3. Η Βίδα Γκουέρα (Vida Guerra)- που μας έχει στρίψει τη βίδα - έγινε γνωστή όταν ο πρώην δεσμός της έστειλε μια φωτογραφία των οπισθίων της στους υπευθύνους του γνωστού αντρικού περιοδικού Maxim. Κατόπιν τον χώρισε και έκανε εξώφυλλα στα περιοδκιά Black Men και FHM.

4. Η Γκλόρια Βελέθ (Gloria Velez) με το 38DD στήθος της έχει ανακηρυχθεί πιο καμπυλωτή Λατίνα βετεράνος όλων των εποχών.

5. H Λαρίσα Ρικέλμε (Larissa Riquelme) είναι μόλις 26 ετών, είναι μια σεξοβόμβα από την Παραγουάη, μοντέλο εσωρούχων και εκτός από την ασύλληπτη συλλογή από στηθόδεσμους που διαθέτει, μόνο ένα πράγμα την εξιτάρει σε βαθμό κακουργήματος... το ποδόσφαιρο! Η μελαχρινή καλλονή είναι μακράν η πιο θερμή οπαδός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Παραγουάης.

6. Η Ρόζα Ακόστα (Rosa Acosta) διαθέτει δομινικανική ομορφιά που ξεσηκώνει κύματα ενθουσιασμού. Αγαπημένο μοντέλο πολλών χιπ-χοπ βίντεο, έκανε μπαλέτο από νεαρή ηλικία, γεγονός που την έχει κάνει εξαιρετικά ευλύγιστη.

7. Η Βανέσα Πόσο (Vanessa Posso) γδύνεται από την Κολομβία με αγάπη. Αγαπημένο μωρό του ράπερ Fabolous, η μελαχρινή θεά έχει μια μητέρα που είναι πιο καυτή από την κόρη. Και ξέρετε τι λένε... άμα δεις τη μάνα καταλαβαίνεις πώς θα μεγαλώσει και η κόρη…

8. Η Τζέσικα Μάξιμους (Jesikah Maximus) άλλο ένα μοντέλο εκ Λατινικής Αμερικής είναι όνομα και πράγμα Μάξιμους! Θα τη βρείτε στο περιοδικό "SHOW» και περατζάδα στο Μέξικο σίτι.

9. Η Καντάσε Καμπρέρα (Candace Cabrera) έχει ίσως το πιο όμορφο πρόσωπο στη 10αδα και έχει ψηφιστεί «Flavor of Love 3», δηλαδή «Γεύση Έρωτα νούμερο 3»... ό,τι κι αν σημαίνει αυτό!

10. Τέλος, το αντίπαλο δέος της Λαρίσα Ρικέλμε, η Πάτι Ορουέ (Patty Orué) από την Παραγουάη, είναι η απόλυτη ξανθιά της δεκάδας, παρά ταύτα συναγωνίζεται στήθος με στήθος κάθε μία από τις υπόλοιπες Λατίνες της λίστας.

Επιμέλεια Χ.Τ.